Hoe maak je een beveiligde Excel 2003 openen in Excel 2007

Hoe maak je een beveiligde Excel 2003 openen in Excel 2007


Het openen van Excel 2003 werkbladen met Excel 2007 veroorzaakt geen problemen zolang u het wachtwoord bescherming van de oudere versie van het Excel-werkblad hebben. Excel 2003 werkbladen worden ondersteund door Excel 2007, maar Excel 2007-werkbladen worden niet ondersteund door Excel 2003. Nadat u de bescherming hebt verwijderd, zult u in staat om de beschermde werkblad te openen met Excel 2007 moeiteloos, en hebben de capaciteit om het te veranderen, printen en op te slaan zonder het wachtwoord in als je wilt.

instructies

1 Klik op "Start", selecteer "Alle programma's", open de "Microsoft Office" map en klik vervolgens op "Microsoft Excel" naar Excel 2007 te openen.

2 Klik op "File" en vervolgens op "Open" om toegang te krijgen tot de bestanden op uw computer.

3 Blader door de bestanden op uw computer voor het wachtwoord beveiligde Excel 2003-werkblad dat u wilt openen in Excel 2007.

4 Selecteer het bestand in kwestie en klik op "Open" om het werkblad te openen.

5 Voer het wachtwoord voor de beschermde werkblad en klik op "OK" om toegang tot het bestand. Als u het wachtwoord niet weet, dan moet je de maker van het bestand voor te vragen of download een wachtwoord remover van het Internet. Voorbeelden van wachtwoord verwijderen van software onder Excel Password, Excel Key en Excel Password Cracker (zie bronnen).

6 Klik op 'Bestand', 'Opslaan als' selecteert u het bestand type "Excel 97-2003" en klik vervolgens op 'Opslaan'. Het bestand opslaan op deze manier zal het bestand te openen in oudere versies van Excel, evenals de nieuwere edities van Excel.