Hoe maak je een PNG-bestand van een COD File Recover

Een bestand met de COD bestandsextensie is ofwel een gecompileerde broncode bestand of een gecodeerde Atlantis Word-document. Als het COD-bestand is een gecodeerd tekstverwerker document, kunt u een PNG-bestand uit het bestand COD te herstellen door de uitvoer van de COD-bestand naar een ander type bestand, zoals DOC of DOCX. U moet de Rijzende Zon Solutions Atlantis Word Processor op de computer te openen en om te zetten de COD bestand.

instructies

Omzetten van de COD-bestand naar Word

1 Open de Atlantis tekstverwerkingsprogramma.

2 Klik op "File" en "Open" om het bestand te openen dialoogvenster te lanceren.

3 Ga naar en klik op het bestand COD. Klik op "Open". Het tekstverwerking document wordt geopend in het Atlantis-programma.

4 Klik op "File" en "Save As." Typ een naam voor het nieuwe document in de bestandsnaam invoerveld.

5 Klik op de "File Type" drop-down box en klik op een van de Microsoft Word-bestand type opties. Klik op "Microsoft Word 97-2003

(.doc)" om het bestand op te slaan in de DOC-formaat, of klik op "Microsoft Word 2007 (.docx)" optie om het document als een DOCX bestand op te slaan. Ofwel formaat werkt voor het extraheren van de PNG uit het document.

6 Klik op 'Opslaan'. Het document wordt geconverteerd en opgeslagen als een Microsoft Word-document.

Pak het PNG-bestand

7 Dubbelklik op de DOC of DOCX-bestand om het bestand te openen in Microsoft Word.

8 Klik op de optie "File" op de bovenste navigatiebalk, of klik op de "Microsoft Office" knop in Word 2007.

9 Klik op de optie 'Opslaan als'. Het dialoogvenster Opslaan als wordt geopend.

10 Klik op de "Opslaan als type" drop-down box en klik op de "Webpagina

(.htm, .html)" optie. Klik op 'Opslaan'. Het document wordt opgeslagen als een webpagina met een map met afbeeldingen en objecten ingebed in de pagina bevat. De map heeft dezelfde naam als het document.

11 Dubbelklik op de map die werd gemaakt door het document op te slaan als een webpagina. ziet u een of meer foto's met de naam "image001.png," image002.gif "en ga zo maar door.

12 Klik op elke afbeelding om vast te stellen beeld dat PNG te halen.

13 Klik met de rechtermuisknop het gewenste beeld PNG op en klik op 'Kopiƫren'.

14 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op "Plakken" in het contextmenu. Het beeld wordt geplakt op het bureaublad.

15 Klik met de rechtermuisknop opnieuw op de beeldbestand gekopieerd naar het bureaublad, en klik op "Naam wijzigen." Typ een nieuwe naam voor de uitgepakte afbeelding PNG.