Hoe kan ik een MSWMM bestand te converteren naar een AVI-formaat

Hoe kan ik een MSWMM bestand te converteren naar een AVI-formaat


Wanneer u Windows Movie Maker gebruiken om een ​​videoproject te maken, op te slaan in een bestand met de MSWMM bestandsextensie, wat staat voor Microsoft Windows Movie Maker maakt. Veel mensen vinden dat dit bestand niet op video websites kunnen worden geüpload of niet behoorlijk gespeeld op hun media-software. Dit komt omdat MSWMM bestanden zijn gewoon de project-bestanden. Om ze te spelen, moet u ze converteren naar AVI.

instructies

1 Open Windows Movie Maker.

2 Klik op "Bestand" in de menubalk en klik op "Film publiceren."

3 Bepaal waar u de film te publiceren. Als je gewoon een AVI-bestand dat elders op de computer of internet kan worden gebruikt wilt, klikt u op "op deze computer" en "Next." Als u wilt om het rechtstreeks op een dvd te branden, plaatst u een lege schijf in uw computer en selecteer "DVD."

4 Selecteer uw doelmap als je ervoor kiest "Om deze computer." Dit is waar je AVI video worden opgeslagen. Klik op 'Volgende'.

5 Vinkt u het vakje "Play movie als ik klik finish" als u het bestand wilt later terug te vinden, of laat het gecontroleerd als u wilt dat de film automatisch af te spelen.

6 Klik op "Next" en wacht tot het bestand te eindigen.

7 Klik op "Finish."