Hoe maak je een Holiday eCard Maak met een foto

Hoe maak je een Holiday eCard Maak met een foto


In plaats van het uitgeven van geld en het verspillen van papier op het verzenden van gedrukte kerstkaarten aan uw familie en vrienden, maakt u een aantrekkelijke vakantie eCard online plaats. U kunt een persoonlijke boodschap in te voeren aan elk van uw ontvangers en direct naar het e-mailadres van elke ontvanger in een paar momenten. Een creatief idee is om een ​​foto van u of uw gezin toe te voegen aan de vakantie eCard.

instructies

1 Gebruik de Photo Frame eCards dienst aan een vakantie eCard met een foto te maken. De tool laadt in uw browser en een desktop applicatie is ook beschikbaar. Kies een vakantie thema decor uit de categorie "Occasions", en plaats uw foto van een computer map of vanaf een URL (u kunt ook foto's trekken direct vanaf Flickr). Typ in een boodschap aan de ontvanger en muziek toevoegen of een video naar de eCard als je wilt.

2 Maak een vakantie eCard behulp Fun Photo Box. Selecteer een sjabloon dat een vakantie thema in overeenstemming met de dag dat je het vieren heeft, en ga dan verder naar de volgende pagina van de browser-gebaseerde tool om uw foto te uploaden. U kunt een foto van uw harde schijf, een webcam, of een URL op het internet te kiezen. Voer uw vakantie bericht en stuur het naar de ontvanger via e-mail.

3 Maak een foto kaart voor de vakantie aan de American Greetings website. Ga naar het tabblad eCards en selecteer het onderdeel "Vakantie" om keuzes te bladeren. De "een-Photo-" categorie op het linkerpaneel kunt u beperken uw keuzes als u wilt een aangepaste afbeelding. Laad de sjabloon en klik op "Doorgaan" en uw foto uploaden vanaf je harde schijf. Mogelijk moet u zich aanmelden voor een lidmaatschap van deze dienst gebruik maken.