Hoe maak je een website met behulp van Microsoft Front Page maken

Maken van uw eigen website is een uiting van je creativiteit en een stap in de richting van het bezitten van uw ruimte in het web. Degenen die weten hoe ze webpagina's te coderen profiteren, omdat zij volledig hun pagina's te personaliseren en maken het naar hun zin. Voor degenen die niet in de diepgaande kennis van web design codes hebben, is het gemakkelijk om uw eigen website te maken door middel van een programma zoals Microsoft FrontPage.

instructies

Hoe een website te maken met behulp van Microsoft Frontpage

1 Evalueer uw doelstellingen voor de website. Het is noodzakelijk om het plannen van uw site voordat u eventuele ontwerpen omdat de inhoud en het doel van de pagina het ontwerp zal informeren. Blader door websites voor inspiratie. Bijvoorbeeld, kunt u een blog, links en een gedeelte 'Over Me "als de basis-inhoud hebben.

2 Maak het bestand voor uw website. Open Microsoft FrontPage en klik op ctrl + N. Een pop-up wordt geopend, waar u de gewenste sjabloon voor de site kunt selecteren. Er zijn verschillende sjablonen om uit te kiezen, met inbegrip van pagina's met tabellen, splitsingen, enz. Selecteer een sjabloon en sla het bestand als index.html. Dit zal de belangrijkste bestand dat u gaat werken aan zijn.

3 Start het coderen van uw website. Er zijn drie componenten naar een FrontPage-bestand. Aan de onderkant van het bestand, zult u merken drie tabbladen --- Normaal, HTML en Voorbeeld. Wanneer u deze tabbladen klikt, wordt u aan de respectievelijke vensters worden gebracht. Normaal betekent dat je het bekijken van uw site in de Wat je ziet is wat je krijgt mode. HTML laat u de code achter de website en de preview laat je zien wat de site eruit zal zien op een web browser. U kunt kennis krijgen van web design boeken over hoe om te coderen.

4 Plaats extra componenten om uw site meer functioneel te maken. Klik op Invoegen op het menu en selecteer een bestand dat u wilt in uw website op te nemen. Dit kan een foto, een video of een ingesloten programma. Werk deze toevoeging in uw website om het gemakkelijker maken voor uw lezers via uw site te bladeren te maken.

5 Upload je bestanden online. Deze stap zal uw webpagina online te brengen, beschikbaar voor lezers en kijkers te zien. Om bestanden te uploaden, hebt u een file transfer programma dat in de overdracht van uw desktop-bestand op het internet zal vergemakkelijken nodig. Open het programma en maak verbinding met uw web-domein. Zoek het FrontPage-bestand en upload andere bestanden die zal gaan met de site, zoals foto's, muziek of toepassingen. Na het succesvol uploaden, kunt u uw website online te bezoeken.