Hoe om te vertragen CPU-snelheid

Hoe om te vertragen CPU-snelheid


De meeste computergebruikers willen de snelheid van de CPU te verhogen, niet vertragen. Toch zijn er omstandigheden waarin een lagere snelheid nodig is. Computer testers die willen zien hoe hun machine voert onder "ongunstige omstandigheden" zou kunnen testen hun snelheid van de computer om te zien hoe langzaam het kan gaan en nog steeds functioneren. Bovendien zou testers willen zien hoe bepaalde programma's uit te voeren onder lage snelheden.

instructies

1 Download en installeer een CPU-snelheid regelaar programma. Dit is de meest nauwkeurige manier om de CPU-snelheid te regelen. Sommige software programma's die het uitvoeren van deze functie zijn CPU-snelheid Richter 0.8, 1.0.5 en Cpukiller3 Mo'Slo (zie bronnen). Al deze programma's zijn gratis.

2 Open de CPU-snelheid regelaar programma. De genoemde programma's allemaal dezelfde basis interface. Er zal een meter meten van stroom worden "CPU-snelheid."

3 Pas CPU van de computer de gewenste snelheid. Er zal ofwel een leeg tekstvak waarin het invoeren van de CPU-snelheid of een slider dat de snelheid aan te passen. Stel de snelheid en klik op "OK" of "Toepassen." De computer werkt nu op die snelheid.

4 Restore CPU-snelheid naar normaal door het openen van het programma en het aanpassen van de snelheid naar de vorige instelling en klik op "Apply" of "OK".