Hoe te branden DMG Van Windows

Hoe te branden DMG Van Windows


Het hebben van een Apple Disk Image (DMG) op uw Windows-machine die je nodig hebt om te verbranden voor een Mac kan ertoe leiden dat u problemen. DMG-bestanden zijn grotendeels compatibel met Windows en, zelfs in gevallen waar u de DMG kan converteren naar een ISO met een ISO converter, is succes niet gegarandeerd. Zodra u de DMG heeft omgezet in een ISO, kunt u de Disk Image brandende nut (ingebouwd in Windows 7) gebruiken om de ISO te branden.

instructies

dmg2img

1 Download en installeer dmg2img (zie bronnen).

2 Klik op "Start" en typ "cmd" en druk op "Enter."

3 Gebruik "cd" naar de directory te veranderen naar de locatie van uw DMG. Bijvoorbeeld als je in "C:>" en uw DMG is in "C: \ images". "Voer" type "cd beelden" en druk op

4 Typ "dmg2iso filename.dmg chosenfilename.iso" vervangen "filename" met de bestandsnaam van uw DMG. Druk op "Enter" om de conversie te beginnen.

5 Sluit de Command Prompt wanneer de conversie wordt gedaan. Navigeer naar uw ISO op uw computer. Klik rechts op de ISO en klik op "disc image branden." Plaats een lege schijf in het station en klik op "Branden op schijf."

AnyToISO (Shareware)

6 Download en installeer AnyToISO.

7 Start het programma vanuit het menu Start.

8 Klik op "Afbeelding openen."

9 Zoek uw DMG.

10 Klik op "Convert". Navigeer naar uw ISO op uw computer. Klik rechts op de ISO en klik op "disc image branden." Plaats een lege schijf in het station en klik op "Branden op schijf."

ISOBuddy (shareware)

11 Download en installeer ISOBuddy.

12 Lanceer ISOBuddy van het pictogram op het bureaublad.

13 Klik op 'Openen'.

14 Zoek uw DMG-bestand. Klik op "Start."

15 Klik rechts op de ISO en klik op "disc image branden." Plaats een lege schijf in het station en klik op "Branden op schijf."