Hoe maak je een HTML-tabel invoegen in een Constant Contact E-mail

Hoe maak je een HTML-tabel invoegen in een Constant Contact E-mail


Constant Contact is een enterprise e-mailtoepassing gebruikt door bedrijven om marketing e-mails en nieuwsbrieven te versturen naar de huidige en toekomstige klanten en klanten. Constant Contact is voorzien van een HTML-mail optie die gebruikers in staat stelt om te formatteren en het ontwerp van e-mails tot kleurrijke tekst, tabellen, afbeeldingen en foto's te nemen. Om een ​​HTML-tabel invoegen in een Constant Contact e-mail, gebruik "Code View" tool van het programma.

instructies

1 Meld u aan bij Constant Contact.

2 Klik op "Maak een e-mail" in het hoofdmenu om een ​​nieuw e-mailbericht te starten of een bestaande e-mail openen door te klikken op de naam in het hoofdvenster.

3 Kies "Bewerken Lay-out" in het menu. Dit opent de Editing Layout pagina die elk gedeelte van het e-lay-out geeft.

4 Klik op het gedeelte waar u de HTML-tabel invoegen. Kies "Code View" in de linker bovenhoek van de sectie. Dit toont de HTML-code voor de geselecteerde e-mail sectie.

5 Klik in het gedeelte tussen de laatste "<td>" en "</ td>" tags van de bestaande HTML-code. Als u niet deze tags kunt zien in de huidige lay-out, of als deze tags reeds inhoud bevatten in een bestaand e-mail, het type "<td>" en "</ td>" in de sectie, direct voorafgaand aan de afsluitende "</ table > "code. Plak de HTML-tabel tussen de "<td>" en "</ td>" labels.

Hints

  • Elke sectie van een Constant Contact e-mail is opgenomen tussen "<table>" en "</ table>" labels, dus je moet altijd een nieuwe tafel binnen toevoegen "<td>" en "</ td>" labels binnen de bestaande tafel .