Hoe maak je ISO-bestanden branden op DVD-kwaliteit films

Hoe maak je ISO-bestanden branden op DVD-kwaliteit films


ISO-bestanden zijn niet videobestanden; ze zijn disc image-bestanden, die alle informatie die is opgeslagen op een dvd-schijf, uit de video bestanden naar de gegevensbestanden die de DVD vertellen hoe om te werken bevatten. Aangezien ISO's daadwerkelijk zijn gemaakt voor een dvd, als het gaat om het branden van DVD-kwaliteit films, kan weinig formaten te vergelijken. ISO-bestanden hoeven niet te worden omgezet in een ander bestandsformaat voor het branden. DVD's kunnen de bestanden rechtstreeks branden op DVD.

instructies

1 Download een-dvd-brandprogramma dat accepteert en brandt ISO-bestanden op een schijf. U kunt branden van dvd's die ISO's te aanvaarden, met inbegrip van gratis ISO Burn Wizard, Active @ ISO Burner, en Instant CD en DVD-brander, van CNET (zie Bronnen) te downloaden.

2 Installeer de-DVD branden programma dat u naar uw computer gedownload. Om te installeren, ga naar de map waarin het gedownloade programma bestand, dat is meestal de "Downloads" map op de C bevat: drive. Dubbelklik op het pictogram en volg de instructies op het scherm.

3 Plaats een DVD-R disc in de DVD drive van uw computer. Start de dvd-brandprogramma van "Start> Alle programma's."

4 Klik op de knop in het programma met het label "Video importeren" of "Bestanden toevoegen." Wanneer het kleine venster op het scherm verschijnt, navigeert u naar de map die de ISO-bestand dat u wilt branden op DVD bevat. Dubbelklik op het ISO om het in de DVD branden programma te laden.

5 Gebruik de hulpprogramma's op de volgende paar schermen van de DVD-schrijven programma om de dvd-menu's aan te passen. Terwijl de verschillende programma's bieden verschillende instrumenten die op maat gemaakt, de meeste programma's kunt u het menu achtergrond en de tekst aanpassen.

6 Druk op de knop "Burn" of "Write" op de laatste pagina van het DVD-writing-programma. Het ISO bestand geĆ¼pload naar de DVD-writing-programma schrijft om de DVD-R in het DVD-station. Wanneer het schrijfproces is voltooid, wordt de schijf wordt verwijderd uit het station.