Hoe om te controleren virtueel geheugen

Virtueel geheugen is niet fysiek geheugen. Het maakt geen gebruik van fysiek geheugen, zoals RAM, maar in plaats daarvan is een manier voor Windows te maken van een applicatie of een programma dat het geheugen is gebruik te maken van niet wordt gefragmenteerd door het gebruik van paging-bestanden die zijn opgeslagen op een harde schijf. Dit zorgt voor een beter gebruik van uw fysieke geheugen en zorgt voor snellere toegang van items en een betere werking van de programma's. Het is een goed idee voor elke computer eigenaar om te weten wat hun virtueel geheugen instellingen zijn, of het gebruik van Windows XP of Windows Vista. deze instellingen het controleren is eenvoudig, zelfs voor degenen die niet bekend zijn met hoe ze hun virtueel geheugen controleren.

instructies

Het controleren van Virtueel geheugen in Windows XP

1 Zorg ervoor dat alle programma's zijn afgesloten. U kunt ervoor zorgen dat ze gesloten zijn door te kijken naar de bar aan de onderkant van het scherm; als je programma's hebben geopend zullen ze hier komen opdagen. U kunt ook kijken naar de taakbalk in de rechter benedenhoek. De meeste van deze items kunnen worden afgesloten door met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor 'Exit'.

2 Open het menu Start door te klikken op "Start" in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

3 Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" van het rechter menu en selecteer "Eigenschappen" uit het pop-up menu. Dit zal uw systeem eigenschappen te openen naar het tabblad Algemeen.

4 Selecteer het tabblad 'Geavanceerd' en klik op 'Instellingen' in de uitvoering sectie.

5 Kies het tabblad "Advanced" in het venster prestatie-opties en klik op "Change" in het virtuele geheugen gedeelte in de buurt van de onderkant van het venster.

6 Kijk naar het venster dat opent voor het virtuele geheugen instellingen en kennis te nemen van wat deze instellingen zijn. Als u niet weet hoe om virtueel geheugen te stellen is het een goed idee om Windows virtueel geheugen automatisch ingesteld.

Het controleren van Virtueel geheugen in Windows Vista

7 Sluit alle geopende programma's en op het pictogram "Windows Vista" in de linker bovenhoek van het scherm om je start menu te openen.

8 Klik met de rechtermuisknop "Computer" in het menu rechts en selecteer "Eigenschappen" uit het pop-up venster.

9 Selecteer "Advanced System Properties" in het menu links in het venster systeem. Klik op "Doorgaan" wanneer u wordt gevraagd om toestemming.

10 Selecteer het tabblad 'Geavanceerd' in het venster systeemeigenschappen als het niet is geselecteerd en klik op 'Instellingen' in de uitvoering sectie.

11 Selecteer het tabblad 'Geavanceerd' in het venster prestatie-opties en klik op "Change" in het virtuele geheugen sectie.

12 Kijk naar het venster dat opent voor het virtuele geheugen instellingen en kennis te nemen van wat deze instellingen zijn. Als u niet weet hoe om virtueel geheugen te stellen is het een goed idee om Windows virtueel geheugen automatisch ingesteld.

Hints

  • Het wijzigen van uw virtuele geheugen instellingen kunnen ongewenste effecten hebben als je niet zeker weet wat je bent doing.The vuistregel voor het virtuele geheugen instellingen is 1,5 keer je fysieke geheugen voor de eerste instellingen en 3 keer je fysieke geheugen voor maximale instellingen.
  • passen nooit instellingen op een computer die niet van jou is, tenzij gevraagd.