Hoe kan ik een HP Deskjet 6800 installeren voor draadloze

Hoe kan ik een HP Deskjet 6800 installeren voor draadloze


De HP Deskjet 6800 serie omvat Wi-Fi-connectiviteit die het mogelijk maakt om af te drukken vanaf elke computer aangesloten op het netwerk. Dat betekent dat een goed geconfigureerde computer verbonden met het netwerk via een netwerk router of hub kan documenten zolang deze binnen het bereik van de router afdrukken, zelfs als het in een andere ruimte. De HP 6800 is geconfigureerd en klaar om af te drukken in minder dan 20 minuten en het is eenvoudig, zelfs voor een beginner.

instructies

1 Noteer de Service Set Identifier van het draadloze netwerk en het wachtwoord, indien van toepassing. De SSID is de naam van de draadloze router die de computers op het netwerk aan te sluiten op en het wachtwoord is dezelfde die wordt gebruikt om een ​​nieuwe computer aan te sluiten op het netwerk. De SSID wordt weergegeven door de muis over het pictogram Internet-verbinding in het systeemvak. Neem contact op met de netwerkbeheerder voor het wachtwoord.

2 Sluit de printer aan de router via de Ethernet-kabel. Deze kabel is alleen nodig tijdens de eerste installatie en kan worden verwijderd zodra de installatie is voltooid.

3 Plaats de installatie-cd in een van de computers op het netwerk en volg de instructies op het scherm.

4 Kies "Wireless", zoals het type verbinding en druk op 'Volgende'.

5 Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. De software zal vragen om de SSID en het wachtwoord genoteerd in stap 1.

6 Koppel de printer van de router en plaats de installatie-cd in een andere computer op het netwerk en ga verder zoals hierboven aangegeven. Herhaal dit proces voor elke computer op het netwerk.