Hoe maak je een website in Photoshop CS3 Maak

Hoe maak je een website in Photoshop CS3 Maak


Adobe Photoshop is een ideaal hulpmiddel voor het creëren van een website lay-out en is de industrie standaard tool voor het bewerken van foto's en bitmap creatie. Het creëren van een lay-out in Adobe Photoshop kan de ontwerper de mogelijkheid om snelle veranderingen aan te brengen zonder dat een code aan te passen. Zodra de look en feel van de site klaar zijn, Adobe Photoshop maakt het zeer eenvoudig te snijden en het optimaliseren van de foto's voor web gebruik.

instructies

1 Plan van de site op papier. Nader de computer met een duidelijk plan en kennis van wat de site moet het project verwachtingen te voldoen. Vind ideeën voor kleuren en stijlen om uit te putten. Hoe meer planning en organisatie die optreedt in dit stadium zal het gemakkelijker ontwerpkeuzes eenmaal te werken in Adobe Photoshop.

2 Open Adobe Photoshop CS3 en een nieuw document te beginnen. Hoogte van het document 800 pixels en de breedte 600 pixels. Dit is een standaard formaat voor web lay-out ontwerp en zal ervoor zorgen dat de pagina kan worden bekeken door een verscheidenheid aan schermresoluties.

3 Stel de resolutie van het document tot 72 pixels per inch (PPI). Zorg ervoor dat het document kleur is ingesteld op RGB. Schakel de meeteenheden weergegeven op de liniaal om pixels voor nauwkeurige metingen.

4 Bouw het kader van de pagina met gidsen. De verticale limieten zal parameters voor de breedte van de website te maken en de horizontale gidsen zal ruimte uit elementen van de site. Definieer gebieden voor een header, navigatie-bar en de inhoud gebied. Laat een consequente marge, meestal rond de 10 pixels, tussen de elementen om esthetische ruimte toe te voegen aan de site.

5 Voeg de afbeeldingen en tekst die de stijl van de pagina zal bestaan. Voor complexe beelden, zoals de site header, het ontwerpen van een beeld voor het eerst in een ander bestand en plak in de gewenste locatie in de lay-out bestand. Houd alle van de lay-out elementen op afzonderlijke lagen voor het gemak in het bewerken te garanderen. Noem elke laag na het overeenkomstige element.

6 Maak een achtergrondafbeelding. Een eenvoudig patroon in een 100 pixel x 100 pixel vierkante kan worden betegeld en is sneller te laden dan een grotere afbeelding.

7 Snijd het document in stukken te coderen in de website. Gebruik de "Slice" tool om gebieden die als individuele beeldbestanden worden opgeslagen definiëren.

8 Kies een slice om gered te worden met "Slice Select." Selecteer Bestand> Opslaan voor web en apparaten om het beeld te optimaliseren voor het web. De gesneden beelden en de stijl van de pagina zal de look en feel van de website omvatten.

Hints

  • Codering, hetzij in Adobe Dreamweaver of een tekstverwerker, zal nodig zijn om de site volledig functioneel te maken als het eenmaal is geupload naar een webhost. Raadpleeg de Adobe Photshop hulp bestand voor extra middelen.