Hoe kan ik een afbeelding bijsnijden met MS Paint

Hoe kan ik een afbeelding bijsnijden met MS Paint. Er zijn verschillende manieren om een ​​afbeelding in MS Paint te snijden. De software, die een beetje ouder, niet een prominente opdracht 'Crop', maar het is niet moeilijk om te krijgen wat je wilt van een beeld en gooi de rest weg. Hier is de makkelijkste manier om het te doen.

instructies

1 Open het bestand met de afbeelding. U zult ofwel het gehele beeld of zo veel van te zien zoals ze op het scherm passen. Als de afbeelding groter is dan het scherm, dan heb je de linker bovenhoek te zien.

2 Vind het deel dat u wilt opslaan. Je kan hebben om rond te scrollen om het te krijgen, vooral als uw foto is van een digitale camera. Wanneer de camera foto's te importeren naar Paint, ze zijn zeer groot.

3 Als u uw afbeelding bijsnijden, klikt u op het gereedschap Selectie op de werkbalk. Het ziet eruit als een gestippelde lijn-box.

4 Klik en houd op een hoek van uw gewenste gebied.

5 Sleep het vak naar buiten en naar de tegenoverliggende hoek. Kies alleen wat je wilt behouden. Als de cursor niet goed is ingesteld, klikt u eenmaal om de doos weg te nemen en te bewegen en klik om opnieuw te beginnen.

6 Als je hebt wat je wilt, het kopiëren met behulp van Controle C of Kopiëren in het menu "Edit".

7 Ga naar "File" en een nieuw document te openen.

8 Gebruik "Edit, Paste" en uw bijgesneden afbeelding moet worden weergegeven in uw nieuwe Paint document.

Hints

  • Mogelijk moet u re-size het beeld. Er zijn twee manieren. Door te klikken op de hoek van de select box en duwen in maakt het beeld kleiner, maar het kan het beeld vervormen. Er is ook een commando "Stretch / Skew" in "Edit" dat ook zal werken.