Hoe te verwijderen van een opgeslagen wachtwoord voor een FTP-Site

Wanneer u zich aanmeldt bij een FTP-site via een webbrowser, vele malen het wachtwoord dat u gebruikt zal worden opgeslagen op die browser. Dit komt omdat uw browser meestal automatisch ingesteld om wachtwoorden, tijdelijke bestanden en cookies tijdelijk op te slaan. Het is heel eenvoudig om uw browser resetten en alle tijdelijke bestanden te verwijderen, en als gevolg daarvan het wachtwoord voor uw FTP-site te verwijderen. Zodra je dit hebt gedaan, zal je wachtwoord niet meer gered worden.

instructies

Hoe te verwijderen van een opgeslagen wachtwoord voor een FTP-Site

1 Open de webbrowser die u gebruikt om in te loggen op uw FTP-site.

2 Klik op 'Extra' aan de bovenkant van het browserscherm.

3 Kies "Internet Options" uit het drop-down menu dat verschijnt nadat u klikt op 'Extra'.

4 Ga naar het tabblad 'Algemeen' in het dialoogvenster dat verschijnt.

5 Klik op "Verwijderen" onder de sectie met de titel, "Browsing History".

6 Klik op "Delete All" in het dialoogvenster dat verschijnt en wacht terwijl uw browser probeert om alle tijdelijke bestanden en wachtwoorden te verwijderen.

7 De browser.

8 Re-open uw browser en ga naar uw FTP-site. Uw wachtwoord wordt niet meer gered worden.

Hints

  • Alle opgeslagen wachtwoorden op deze browser worden automatisch verwijderd, evenals uw browsegeschiedenis.