Hoe Vergelijk Live Chat Software Programs

Live Chat is een uitstekende methode voor het verbeteren van de verkoop op uw website en maakt het makkelijker voor uw klanten in contact te komen met je. Live Chat software verbindt uw klanten om vertegenwoordigers via instant messaging software te ondersteunen, waardoor potentiële klanten een gemakkelijke manier om vragen te stellen of het verzamelen van meer informatie. Verschillende Live Chat oplossingen zijn beschikbaar voor ondernemers, en het uitzoeken van welke het beste werkt voor u kan een beetje een strijd.

instructies

1 Vergelijk de prijzen tussen de live chat service. Uw budget zal een belangrijke factor bij het kiezen van een software suite, zoals maandelijkse kosten en de totale kosten sterk variëren tussen de oplossingen. Verwachten te besteden tussen de $ 20 en $ 4950 per maand, afhankelijk van uw individuele behoeften.

2 Kijk naar elke software oplossing voor het maximum aantal exploitanten het ondersteunt bepalen. U mag alleen maar één vertegenwoordiger aan uw klant belasting te verwerken, terwijl een ander bedrijf eigenaar kan nodig zijn om te ondersteunen 20. Hoeveel exploitanten je wilt gebruiken heeft een grote invloed op uw keuzes.

3 Kijk naar elk stukje software en proberen om de bruikbaarheid te beoordelen voor zowel de exploitanten en klanten. De interface moet eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen zijn, met voor de hand liggende manieren om te beginnen en eindigen een chatsessie. Zet jezelf in de schoenen van uw klant en probeer de software uit.

4 Analyseer de vele functies die worden geboden door bepaalde stukken van de Live Chat software. Bijvoorbeeld, sommige diensten aan te bieden pre-ingeblikte antwoorden op veelgestelde vragen, het bijhouden van bezoekers en chat monitoring en logging. Vergelijk deze functies om de kosten van elk programma voor een idee van hoe goed uw geld wordt besteed.

Hints

  • De belangrijkste kwaliteit van een Live Chat programma is dat uw klanten het kan gebruiken. afzien nooit eenvoud en bruikbaarheid omwille functies.