Hoe Set Up Wireless internet voor een Dell

U vindt er een computer kamer niet meer nodig dankzij Dell draadloos. Je zult in staat zijn om het internet te genieten van overal in je huis als je eenmaal het opzetten van uw Dell-computer tot draadloos internet. U moet zich comfortabel met het Windows-programma op uw computer. Windows XP, Vista en 7 hebben allemaal hun eigen individuele instructies over hoe te lokaliseren en te verbinden met een draadloos signaal. Terwijl een ieder is anders, zij allen delen een aantal gemeenschappelijke instructies.

instructies

Windows XP

1 Klik op de START-knop aan de onderkant linker gedeelte van het scherm. Er zal een logo dat lijkt op een vlag die oranje, groen, blauw en geel gekleurd zijn.

2 Klik op 'Verbinden met' in de rechterkolom van het menu dat verschijnt. Dit brengt u naar een submenu.

3 Dubbelklik op de optie 'Wireless Network Connection ". Dit brengt u naar een lijst met beschikbare draadloze netwerken.

4 Klik op de optie "Refresh Network List" om ervoor te zorgen dat uw computer krijgt alle beschikbare netwerken.

5 Dubbelklik op het netwerk waarmee u verbinding wilt maken, typt u een wachtwoord in als dat nodig is, en beginnen met surfen.

Windows Vista

6 Klik op de startknop, net als XP instructies en klik op "Verbinding maken."

7 Klik op "Wireless" in de "Show" lijst om een ​​lijst met beschikbare draadloze netwerken te zien.

8 Kies een netwerk door te klikken op de naam, typt u een wachtwoord in als dat nodig is, en beginnen met surfen.

Windows 7 Instructies

9 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Netwerk in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het icoon zal ofwel een reeks van bars die groter worden als ze bewegen van links naar rechts of zal een beeld van een monitor met een kabel die langs de linkerkant te hebben.

10 Kies het netwerk waarmee u verbinding wilt maken, en typ een wachtwoord in als dat nodig is.

11 Druk op "Connect". Begin surfen.

Hints

  • Als u nog steeds geen verbinding met het internet na het voltooien van de stappen, controleer dan of uw draadloze kaart niet per ongeluk was uitgeschakeld. Verschillende systemen vereisen verschillende manieren van het draaien op de draadloze netwerkkaart; Raadpleeg uw handleiding voor specifieke instructies.
  • Sommige internetverbindingen een wachtwoord nodig; Vraag de netwerkbeheerder om het wachtwoord.
  • Als u het opzetten van je eigen draadloze netwerk, zorg ervoor om het security-enabled om te voorkomen dat potentiële hackers het invoeren van uw systeem te maken.
  • Als u verbinding maakt met een onbeveiligd netwerk, je laat jezelf kwetsbaar voor potentiële hackers. Als iemand de specifieke kennis hadden, konden ze alles wat je doet op het internet te zien.