Hoe kan ik muziek converteren naar Ringtones met behulp van Windows Media Player

Hoe kan ik muziek converteren naar Ringtones met behulp van Windows Media Player


Windows Media Player ondersteunt drie fundamentele muziek formaten: MP3, WMA en WAV. Gelukkig zijn er veel mobiele telefoons ondersteunen één van deze soorten audio als ringtones. U moet uw muziek zachter te bewerken om de juiste ringtone lengte, omdat ringtones zijn over het algemeen tussen de vijftien en veertig seconden lang. (Zolang uw audio is in het juiste formaat en de juiste lengte, het is compatibel met uw telefoon). Echter, Windows Media Player is een plug-in om muziek te bewerken in de bibliotheek, omdat de standaardversies niet deze functie ondersteunen. U moet de WMP Trimmer Plug-In, die het mogelijk maakt voor het bewerken van muziek en video te downloaden. Houd er rekening mee dat, aangezien deze plug-in werkt alleen voor WMP 9 of hoger, is het belangrijk om de nieuwste versie van Windows Media Player te downloaden voordat u begint.

instructies

1 Download de nieuwste versie van Windows Media Player van Microsoft. Akkoord met alle voorwaarden van het gebruik en installeer het programma.

2 Richt je browser om de WMP Trimmer plugin te downloaden. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en te installeren.

3 Open Windows Media Player. Selecteer "Plug-Ins" van het menu "Extra" aan de bovenkant van het scherm en kies de optie "SolveigMM WMP Trimmer Plugin".

4 Open het muziekbestand dat u wilt trimmen door te kiezen voor "Open ..." in het menu "Bestand". Zoek de audio op uw computer en kies om het te openen.

5 Navigeren met behulp van de WMP Trimmer knop te slepen naar het punt waarop u wilt dat uw ringtone te beginnen. Klik op de "Klik hier om te beginnen!" knop. Herhaal dit voor het einde van de ringtone in en druk op "Click to End!"

6 Druk op de "Naar" knop om de muziek te snijden aan beide zijden van je "in" en "out" punten.

7 Kies een locatie op te slaan op uw computer, wanneer dat wordt gevraagd, en klik op 'Opslaan'. Je muziek is nu ringtone compatibel en kan worden overgezet naar uw mobiele telefoon.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw muziek bestand in het juiste formaat voordat u begint.