Hoe vindt u de logbestanden op een Mac-computer

Hoe vindt u de logbestanden op een Mac-computer


Toegang tot de log-bestanden op een Mac-computer is een eenvoudige, doch potentieel verwarrende ervaring dat een specifieke set van regels en richtlijnen die moeten worden gevolgd om het goed te doen vereist. Logbestanden bijhouden van alle taken die uw computer voltooid tijdens het gebruik. Hoewel het vinden van deze bestanden klinkt misschien als een moeilijke taak, het is eigenlijk heel eenvoudig met de juiste instructies.

instructies

1 Klik op "Finder" snelkoppeling op de taakbalk aan de onderkant van het scherm. Selecteer het tabblad "Applications" uit de linkerkant van het scherm.

2 Scroll naar beneden op het scherm en zoek het tabblad "Utilities" in het midden van het venster. Klik op deze tab om naar de volgende menu. Op de volgende menu, scroll naar beneden en selecteer "Console" uit de beschikbare opties.

3 Start de "Console" applicatie en een lijst van uw logbestanden verschijnt op het scherm. De logbestanden zal u vertellen de exacte tijd en datum van een bepaalde actie en wat de bron van de actie was. Als u niet beschikt over een lijst van uw logbestanden te zien bij het openen van het programma, klikt u op de optie 'Show Log List "in de linker bovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden het scherm en zoek het logbestand dat u zoekt.