Hoe kan ik een object Leer Volg een pad in Adobe After Effects

Hoe kan ik een object Leer Volg een pad in Adobe After Effects


Te maken van een object een pad te volgen in After Effects, moet u het pad een Motion Path maken. Motion paden geven u de flexibiliteit in het creëren van uw animaties. Een pad kan een lijn of vorm die u kunt hervormen door het bewegen van de punten, of u kunt bochten van het pad met behulp van de handgrepen aan te passen. U kunt kopiëren en een woning Shape pad of Mask pad eigendom plakken in After Effects of zelfs paden uit Photoshop en Illustrator kopiëren naar Motion paden te maken.

instructies

1 Open het After Effects-bestand dat het object dat u wilt animeren bevat.

2 Teken een pad met het gereedschap Pen of een van de Shape instrumenten in beide Adobe After Effects, Illustrator en Photoshop.

3 Klik om het pad in het panel Timeline in After Effects te selecteren. Als u een pad van Photoshop of Illustrator te gebruiken, ga dan naar het programma en klik om het pad te selecteren.

4 Kies "Edit" en "Copy" of druk op "Ctrl" en "C"

5 Ga naar het paneel After Effects tijdlijn en kies het pand waar u het pad plakken.

6 Pas de "Current-Time" indicator dus het is ingesteld op de tijd waar u wilt eerste keyframe van de Motion Path's.

7 Kies "Edit" en "plakken" of druk op "Ctrl" en "V."

8 Gebruik het gereedschap Pen en Select gereedschap om de keyframes van de Motion pad aan te passen. Wijzig Motion paden op dezelfde manier waarop je standaard Bezier paden te bewerken.

Hints

  • Een voorbeeld van uw werk door te drukken op de spatiebalk of door te klikken op de "Play" knop in het deelvenster Voorbeeld.