How to Get Rid van Internet Geschiedenis en pop-ups

Degenen die geïnteresseerd zijn in het behoud van hun privacy kunnen gemakkelijk op het internet geschiedenis te verwijderen uit hun computers. Dit zorgt ervoor dat anderen die dezelfde computer gebruik kunnen maken uit de wetenschap persoonlijke informatie die kan worden opgenomen in de geschiedenis van Internet. Computergebruikers kunnen ook de instellingen op hun computers om te voorkomen dat nodig om pop-up advertenties tijdens het surfen op het web sessies verdragen te wijzigen. Door het blokkeren van pop-ups, kunnen gebruikers minder tijd sluiten van advertenties en meer tijd besteden aan de webpagina's die ze willen zien.

instructies

Hoe te verwijderen Internet History

1 Klik op de knop "Start" in de linksonder in het scherm en kies "Internet Explorer."

2 Klik op "de veiligheid," en dan "Delete Browsing History."

3 Klik op het selectievakje naast "Behoud Favorites" als u bestanden die aan uw "favorieten" lijst op te slaan. Zo niet, laat het ongecontroleerd.

4 Vink de vakjes naast de specifieke items die u wilt verwijderen. Deze post opties omvatten "Wis webpagina's ',' Cookies verwijderen 'en' Clear Cache."

5 Klik op de knop "Verwijderen". Het internet geschiedenis zal worden verwijderd.

How to Get Rid of Pop-ups

6 Klik op "Start" en vervolgens op "Alle programma's" wanneer het menu "Start" wordt geopend. Dubbelklik op het pictogram "Internet Explorer".

7 Klik op 'Extra' aan de bovenkant van het scherm, en vervolgens op "Internet-opties."

8 Klik op het tabblad dat zegt: "Privacy". Vink het vakje naast 'Pop-ups blokkeren. " Klik op OK.

9 Selecteer "Apply" en "OK". Pop-ups nu geblokkeerd.

Hints

  • U kunt pop-ups toestaan ​​door het opruimen van het vakje "Pop-ups blokkeren".