Hoe kan ik Convert AVI naar MOV in Adobe

Hoe kan ik Convert AVI naar MOV in Adobe


Adobe produceert software voor bijna elk aspect van digitale media productie. Met zoveel software titels, kan je je afvragen welke Adobe-product het best geschikt is voor uw project. Bij het werken met video-bestanden, Adobe Creative Suite 4 Production Premium bevat programma's voor digitale video productie. Bestandsconversie is een essentiële behoefte voor het converteren van video-bestandsformaten voor gebruik op verschillende computer platforms. Adobe Media Encoder CS4 is opgenomen in deze suite speciaal voor het converteren van bestanden van het ene type naar het andere.

instructies

1 Open Adobe Media Encoder en klik op de knop "Add" om uw AVI bron bestand te zoeken en te openen in het Media Encoder.

2 Klik op de knop 'Instellingen' om te configureren hoe u het AVI-bestand geëxporteerd willen. Vanaf het "Format" drop-down menu, selecteer "Quicktime."

3 Vouw de Presets drop-down menu en selecteer het type MOV-bestand dat u wilt maken. Adobe Media Encoder biedt digitale video-presets voor zowel de NTSC (Amerikaanse) of PAL (Europese) televisie formats. Als u niet beschikt over een preset die aan uw export behoeften te zien, kunt u uw eigen type MOV bestand met behulp van de tabbladen Video en audio in het Export dialoogvenster Instellingen aanpassen. Kies een alternatieve video codec uit het pull-down menu onder het tabblad Video. Indien nodig, past u de breedte en hoogte van de framemaat. Klik op het tabblad Audio om een ​​aangepaste audio codec uit het pull-down menu te selecteren en de audio-encoding eigenschappen veranderen.

4 Klik op de "Start Queue" knop om het bestand conversie beginnen. Let op de voortgang scherm toont u de geschatte tijd die nodig is om de conversie te voltooien.

Hints

  • Kies ervoor om slechts een deel van het originele bestand exporteren door aanpassing van de in en uit de punten waar u het geëxporteerde bestand te beginnen en eindigen. Zoek het bronbestand tijdlijn controles in het kader van de preview-venster in de Export Settings dialoogvenster. Verplaats de kleine driehoekjes op de gewenste in en uit de punten.
  • Adobe Media Encoder kunt u ook de geconverteerde MOV-bestand direct uploaden naar het internet. Selecteer het tabblad "Others" van de Export Settings dialoogvenster en vink het vakje "FTP". Voer de juiste FTP-instellingen, en de overdracht zal beginnen zodra het bestand is geconverteerd.
  • High-definition MOV-bestanden die de Apple ProRes-codec gebruiken, worden niet ondersteund op een andere dan Apple computers met Apple Final Cut Pro-software geïnstalleerd platform. Je zal niet in staat zijn om Apple ProRes MOV-bestanden te exporteren vanuit Adobe-producten draaien op Microsoft Windows.