Hoe gebruik je twee optische drives op een Mac Pro

De Mac Pro, Apple's premium-end desktop en server-side computer, heeft twee interne sleuven voor optische drives. Dit betekent dat u meerdere schijven in gebruik hebben op hetzelfde moment. Dit is handig als u twee schijven te branden in een keer of gebruik maakt van twee schijven ter waarde van gegevens tegelijkertijd op je Mac Pro.

instructies

Het lezen van twee schijven op hetzelfde moment

1 Plaats een cd of dvd in het eerste optische drive. Wanneer Mac OS X de schijf herkent, kiest u wat u wilt doen. Selecteer "Open in Finder" als het een dataschijf, bijvoorbeeld. Selecteer 'Open in iTunes "als het een audio-cd.

2 Plaats de tweede cd of dvd in je tweede optische drive. Eveneens kiezen wat u wilt doen met de schijf. Als beide data discs, kan u de inhoud van beide schijf open hebben op hetzelfde moment.

3 Klik op elk ander pictogram optische drive op het bureaublad te schakelen tussen de twee als je nodig hebt om een ‚Äč‚Äčieder te openen.

Brandende Twee schijven op hetzelfde moment

4 Plaats een lege cd of dvd in het eerste optische drive. Selecteer hoe u de schijf te branden --- kiezen of u Finder of iTunes of een andere toepassing te gebruiken.

5 Plaats een lege cd of dvd in het tweede optische drive. Geef uw favoriete manier van branden.

6 Verplaats alle gegevens die u wilt branden projectvensters de schijven '. Klik "branden" in elk van de schijven branden tegelijk.

Hints

  • U kunt geen twee schijven binnen dezelfde applicatie op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld, je kunt niet beide discs spelen in iTunes, of beide schijven worden geript in iTunes op hetzelfde moment.