Een VOB naar AVI Tutorial

VOBs (Video Objects) zijn de belangrijkste video-bestanden op een DVD. Er zijn meestal meerdere van deze bestanden, bestaande uit MPEG-2 streaming video. Het omzetten van VOB bestanden naar AVI (een populaire video-formaat voor pc-gebruikers en draagbare media-apparaten) vereist in het algemeen het downloaden van een programma van het internet. Converter opties zijn programma's zoals Convert VOB naar AVI (freeware), Yasasoft DVD naar AVI Converter en CheapestSoft VOB naar AVI Converter.

instructies

Convert VOB to AVI

1 Open uw internetbrowser en ga naar de downloadpagina voor Convert VOB to AVI (zie bronnen). Klik op het icoon "Zelfuitpakkende Setup File" om het programma te downloaden en uitvoeren door het installatieproces. Ga akkoord met de licentievoorwaarden en de lancering Convert VOB naar AVI. Als het omzetten van een VOB van een DVD, plaatst u de dvd in het schijfstation.

2 Klik op de "Open" knop aan de rechterkant van de "Source VOB File" veld. Blader door de inhoud van uw computer in het pop-up zoekscherm, zoekt u uw VOB-bestand en klik op "Open."

3 Kies een uitgang "AVI Video Format" uit de lijst met codec opties (zie tips). Voor algemene omzettingen, kiest u de MPEG of DivX-optie. Als het omzetten van een apparaat of een specifiek programma, raadpleeg dan uw handleiding voor de juiste AVI-codec.

4 Klik op de "Convert" knop aan de onderkant van het scherm om te beginnen met het omzetten van uw VOB naar AVI.

Yasasoft DVD to AVI Converter

5 Ga naar de downloadpagina voor Yasasoft DVD to AVI Converter (zie bronnen). Klik op de "Free Trial" link voor een gratis versie van de software, of klik op "Nu kopen" om de volledige versie aan te schaffen. Dubbelklik op het ".exe" dossier zodra het downloaden is voltooid en lopen door het programma setup. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en start het programma. Plaats de dvd in het schijfstation.

6 Klik op de "Output Profiles" drop-down menu aan de bovenkant van het scherm en selecteer de "AVI" of "DivX (.avi)" output optie.

7 Klik op het DVD-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm om het venster "DVD Output Wizard" in te voeren. Kies de langste titel uit de "Segmenten" drop-down menu (dit is de speelfilm).

Klik op 'Volgende'.

8 Kies een locatie op te slaan voor uw AVI door te klikken op de "Output Video File" veld. Selecteer een map op uw harde schijf en klik op "OK." Klik op "Finish" om de conversie te beginnen.

CheapestSoft VOB naar AVI Converter

9 Open uw internet browser en navigeer naar CheapestSoft VOB naar de hoofdpagina AVI Converter (zie bronnen). Scroll naar beneden en klik op het icoon "Free Trial Version" om de software te downloaden. Voer het ".exe" installatiebestand en ga door middel van het instellen van de programma's. Accepteer de gebruiksvoorwaarden en open CheapestSoft VOB naar AVI Converter.

10 Plaats de dvd in uw computer. Klik op de "Open DVD" knop aan de bovenkant van het scherm om een ​​pop-up zoekvenster in te voeren. Dubbelklik op het pictogram van uw DVD, benadrukken de "Video TS" map en klik op 'Openen'. hoofdstukken uw DVD's wordt geladen in de belangrijkste conversie-venster.

11 Klik op het tabblad 'Algemeen Option "in het midden van het scherm. Druk op de "Profiel" drop-down menu en kies een "AVI" output optie.

12 Klik op de knop "Browse" naast de "Output" drop-down menu en kies een locatie om uw geconverteerde AVI op te slaan. Druk op "Rip" om te beginnen met het omzetten van VOB de inhoud van uw DVD naar AVI.

Hints

  • Een "codec" verwijst naar het type compressie in een specifiek formaat. Een populair voorbeeld is een AVI-video-bestand gecomprimeerd met een DivX of Xvid-codec, wat resulteert in een betere kwaliteit output in een kleinere bestandsgrootte.