Hoe kan ik een Word-bestand gewist Recover

Niets voelt erger dan leggen de laatste hand aan een belangrijke brief of project, alleen om later te ontdekken dat de cruciale bestand dat u nodig hebt is gewist. Of het nu thuis of op het werk, het vinden van een verloren Word-document kan soms absoluut noodzakelijk. Gelukkig kan iedereen veilig en betrouwbaar herstellen gewiste Word-bestanden, zelfs zonder enige gespecialiseerde kennis. De sleutel tot het herstellen van gewiste documenten na een zorgvuldig proces, zonder het ontbrekende bestand in gevaar te brengen.

instructies

Hoe kan ik een Word-bestand gewist Recover

1 Zodra je je realiseert dat u wilt een gewiste document te herstellen, stoppen met wat je mee bezig bent. Niet te slaan of te sluiten van uw programma's --- gewoon stoppen toe te voegen aan uw document of laden van webpagina's. Een van de belangrijkste stappen bij het terugvinden van gewiste bestanden is niets dat kan ervoor zorgen dat gegevens worden opgeslagen op de harde schijf van de computer dat het bestand dat u wilt herstellen kan overschrijven doen.

2 Kies een file recovery programma. Gratis file recovery programma's zijn op grote schaal beschikbaar online, maar het is belangrijk bij het kiezen van een tot een programma dat niet hoeft te worden geïnstalleerd voordat u deze kunt gebruiken. Sinds het installeren van nieuwe software kan de gewiste bestand dat u wilt herstellen vernietigen, kiest u een programma zoals Glary Utilities of Recuva Portable File Recovery Tool, die zonder installatie kan worden uitgevoerd op uw harde schijf.

3 Laat de recovery software niet op te slaan op uw harde schijf, tenzij je geen alternatief. Ook hier kan geen nieuwe data die is opgeslagen op uw harde schijf bemoeien met het gewiste bestand dat u wilt herstellen. In plaats daarvan, sla het programma op een draagbare flash drive, of opslaan op de computer van een vriend en vervolgens overbrengen naar een draagbaar apparaat vanaf daar.

4 Steek de flash drive of een ander draagbaar apparaat in de USB-poort van uw computer en start het programma door te klikken op de "Start" knop van Windows, vervolgens te klikken op "Run ...". Wanneer de "Run ..." dialoogvenster, klikt u op "Bladeren" en navigeer met de nieuwe dialoogvenster de locatie waar u het programma opgeslagen. Tot slot, dubbelklikt u op het programma zelf om het te starten.

5 Volg de instructies in het herstelprogramma om eerst te zoeken naar verwijderde bestanden op de harde schijf van uw computer. Zodra het zoeken is voltooid, identificeren uw Word-bestand gewist door de titel en volg de instructies van het programma voor uw gewist document herstellende. Herstelde bestanden zijn meestal hersteld naar de oorspronkelijke plaats op uw harde schijf waar ze werden verwijderd.

Hints

  • U kunt opslaan en installeren van het bestand herstel software op de harde schijf van uw computer als er geen flash drives of draagbare geheugen apparaten voor u beschikbaar. De kans dat het over het bestand dat u wilt herstellen zal gered worden is klein, maar de kansen niet vergroten met kleinere harde schijven.
  • Het archiveren van oude documenten voor verwijdering met een CDR of draagbare back-up apparaat is uw beste verzekering tegen belangrijke documenten te verliezen.
  • Als uw bestand recovery software er niet in slaagt om uw gewist Word-bestand als beschikbaar voor herstel, het bestand is waarschijnlijk overgenomen geschreven door andere gegevens. Delen van het bestand kan herstelbaar met software die gewiste bestanden op bepaalde woorden of zinnen scant, maar dit proces resulteert zelden in het terugkrijgen van een intacte kopie van uw document.