Hoe te verwijderen uw telefoonnummer Zoekmachines

Hoe te verwijderen uw telefoonnummer Zoekmachines


Met vandaag & # 039; s-technologie, internet roept een aantal persoonlijke levenssfeer. Je kunt bijna alles op iedereen door het intikken van een telefoonnummer in zoekmachines zoals Google of Yahoo! U kunt uw nummer van zoekmachines te verwijderen door het invullen van een formulier voor het verwijderen. Let op, het verwijderen van uw nummer niet uw informatie van andere pagina's op het web of een ander nummer reverse look-up websites te verwijderen. Je hebt ook om rechtstreeks contact met hen informatie te laten verwijderen.

instructies

1 Zoek de gegevens verwijderen formulier op de zoekmachine & # 039; s website. Dit formulier kan worden gevonden door het uitvoeren van een zoekopdracht op jezelf en het selecteren van de juiste link om de informatie te verwijderen. De gegevens verwijderen formulier kan ook worden gevonden door het selecteren van de "Help" link onder de "People Search" sectie. Klik op de Help-onderwerp link "Hoe te verwijderen My Listing." Google en Yahoo & # 039;! S data verwijderen formulieren zijn opgenomen in de gevonden.

2 Vul het formulier door het invoeren van uw naam zoals deze wordt weergegeven in het telefoonboek. Voer uw adres, telefoonnummer en selecteer de reden voor uw verhuizing.

3 Verzend onderstaand formulier om uw verhuizing te verwerken. Let op, het verwijderen van uw informatie is niet onmiddellijk. Het kan enkele weken duren voordat dit verzoek door te voeren.