Hoe maak je een PDF-bestand in Flash openen

Hoe maak je een PDF-bestand in Flash openen


Adobe PDF-bestanden zijn statische pagina's, terwijl Adobe Flash-bestanden zijn een reeks van dynamische pagina's die deel uitmaken van een mini-film voor online bekijken. Beide bestanden kunnen eenvoudig worden gelezen online, zolang u de Adobe Reader of Adobe Flash player programma's op uw systeem zijn geïnstalleerd. Als u een PDF-bestand met meerdere pagina's, kunt u een gemakkelijkere tijd het lezen als een Flash-bestand-dan kunt u bladeren door de pagina's in uw webbrowser. U kunt een PDF-bestand in Flash te openen zodra u het bestand converteren naar een Flash-compatibel formaat.

instructies

1 Omzetten van de PDF-bestanden naar Flash-formaat met behulp van Issuu, een gratis online document conversie programma. Klik gewoon op "Upload Document" op de Issuu website (zie "Bronnen" voor de directe link) en voeg uw PDF-bestand te converteren naar een Flash-document. De tool zal uw geconverteerde Flash-bestand naar u via e-mail - u kunt het in uw Flash-compatible browser op elk gewenst moment met behulp van de link.

2 Gebruik Scribd als een ander gratis alternatief voor het omzetten van een PDF-document naar Flash voor het bekijken. Scribd is een online document dienst die uw PDF-bestand neemt en verandert het voor compatibiliteit met Flash-speler. Klik op "Upload" aan de bovenkant van de website (zie "Bronnen" voor de directe link), voeg uw PDF, en upload het bestand. Uw PDF wordt nu weergegeven als een Flash-document op Scribd website voor het bekijken.

3 Gebruik een Flash pagina flip-software (zie "Bronnen" voor een voorbeeld) om PDF-bestand te wijzigen in een Flash-bestand. Deze zijn online of offline software programma's die je kunt kopen om Flash-bestanden te maken van PDF-documenten on the fly. Voeg het PDF-bestand als een nieuw project en de software zal een HTML-bestand dat u online kunt uploaden en bekijken in uw eigen persoonlijke browser aan u te leveren.