Hoe te gebruiken Kabel Internet e-mail met Outlook

Hoe te gebruiken Kabel Internet e-mail met Outlook


Als u graag naar de Microsoft Outlook e-mailprogramma gebruiken met uw kabel internet e-mail op uw computer, zal deze stappen u aan de slag. Je moet met je kabel provider om een ​​e-mailadres, wachtwoord en inkomende en uitgaande mailserver informatie te spreken.

instructies

1 Lancering Microsoft Outlook.

2 Klik op 'Extra' in het bovenste menu in Outlook in uw browser. Klik op de "Office" knop in de linkerbovenhoek. Klik op de categorie 'Info' uit het linkerpaneel. Het dialoogvenster Account Information verschijnt. Van "Account Settings" te selecteren "Account toevoegen." Het dialoogvenster Nieuw account toevoegen verschijnt.

3 Selecteer het keuzerondje 'Handmatig server of extra server configureren' en klik op 'Volgende'.

4 Selecteer de "Internet E-mail" knop en klik op 'Volgende'. Het internet dialoogvenster E-mailinstellingen wordt weergegeven.

5 Vul je naam en e-mailadres in het daarvoor bestemde "User Information" velden. Onder "Server Information 'te selecteren, het type account in het pop-up selectie. Vul dan het inkomende en uitgaande mailserver informatie in de juiste velden. Onder 'Logon Information', vul uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vink het vakje aan naast "Remember password" om te voorkomen dat u uw wachtwoord in te voeren elke keer dat u toegang tot uw e-mail.
Klik op de knop "Meer instellingen".

6 Selecteer het tabblad "Uitgaande server". Vink het vakje naast 'Mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist. " Zorg ervoor dat de "Gebruik dezelfde instellingen als mijn inkomende e-mail server" radio knop is geselecteerd.

7 Als uw kabel provider vertelt u de poort instellingen te wijzigen, selecteert u het tabblad "Advanced". Wijzig het poortnummer instellingen van uw inkomende en uitgaande server, volgens de aanwijzingen van uw kabelaanbieder. Na het maken van de wijzigingen, klikt u op "OK."

8 Controleer je accountinstellingen door te klikken op "Accountinstellingen testen." Na de test is voltooid, klikt u op "Sluiten." Als u een foutmelding krijgt, contact op met uw kabelaanbieder voor hulp. Zo niet, klikt u op "Next" en "Finish."

Hints

  • Herhaal dit proces voor elk e-mailadres dat u wilt toevoegen. Outlook e-mail software zal niet werken voor MSN Hotmail, Windows Live Mail, Yahoo! of AOL.
  • Outlook Express-software zich op uw harde schijf, dus als je computer crasht en je kunt niet opnieuw op te starten, al uw e-mails, mappen en adressen zullen verloren gaan, tenzij je een back-up. Sla uw adressen en e-mails op gezette tijden in geval van een computer storing.
  • Microsoft is het uitfaseren van Outlook Express in het voordeel van de web-gebaseerde Windows Live Mail. Web-based e-mail is veiliger omdat je het van het internet toegang tot en het wordt daar opgeslagen in plaats van uw harde schijf.