Hoe maak je een nummer List omzetten in een Word document naar Excel

Hoe maak je een nummer List omzetten in een Word document naar Excel


Genummerde lijsten zijn een van de veelgebruikte functies van Microsoft Word. Met behulp van een genummerde lijst (bijvoorbeeld 1, 2, 3, 4) maakt het organiseren van documenten, zoals boodschappenlijstjes veel gemakkelijker. Terwijl Microsoft Word is een uitstekend programma voor meerdere doeleinden, kan Microsoft Excel worden beschouwd als een geschikt programma voor genummerde lijst documenten. Gelukkig heeft Microsoft maakte het overbrengen van genummerde lijsten van Word naar mogelijke Excel. Als u een genummerde lijst in Microsoft Word hebt gemaakt en deze wilt overbrengen naar Microsoft Excel zonder opnieuw te beginnen, is er een eenvoudige manier om dat te doen.

instructies

1 Selecteer de genummerde lijst in Microsoft Word. Om dit te doen, Beweeg de muis cursor naar de linkerkant van het eerste nummer in de genummerde lijst totdat uw cursor verandert in een pijl naar rechts, klik en sleep naar de lijst items die u wilt opnemen. Als alternatief kunt u op "Ctrl + A" op uw toetsenbord om alle tekst in uw Word-document te selecteren.

2 Druk op 'Ctrl + C' op je toetsenbord (of druk op de "Copy" knop in het tabblad "Thuis") om de genummerde lijst te kopiƫren naar uw Windows-klembord.

3 Schakel over naar Microsoft Excel en selecteer de eerste cel in het werkblad (cel A1) en druk op "Ctrl + V" op uw toetsenbord (of druk op de "Plakken" knop in het tabblad "Thuis") om de genummerde lijst in plakken Excel. De lijst zal converteren mooi in uw Excel-spreadsheet.