Hoe je e-mail te stoppen wordt Hacked

Hoe je e-mail te stoppen wordt Hacked


E-mail is een groot deel van ons leven; we het gebruiken om contact te houden met vrienden en familie, het verzenden en ontvangen van elektronische informatie of om zaken te doen. Het materiaal gevonden in e-mails kunnen variëren van een grappige cluster van dierlijke foto's om meer gevoelige informatie, zoals uw financiën. Niet wetende hoe u uw e-mails te beschermen tegen gehackt plaatst je in gevaar van identiteitsdiefstal te houden. Het belang tussen niet het beschermen van uw e-mail en het beschermen van uw e-mail kan de richting van je leven te veranderen.

instructies

1 Het opzetten van een "Junk Mail" e-mailaccount. Niet aanmelden voor de geadverteerde aanbiedingen via uw belangrijkste persoonlijke e-mailaccount. Reclame e-mails worden vaak gedeeld via een netwerk van spammers. Hackers zullen zich vermommen als iemand die van belang zijn om u naar hun e-mail te openen, zodat ze kunnen inbreken in uw e-mailaccount om persoonlijke gegevens.

2 Maak een lang wachtwoord dat nummers, zowel hoofdletters en kleine letters en symbolen bevat. Je wachtwoord is het meest voor de hand liggende lijn van verdediging. Veel mensen kiezen voor eenvoudige wachtwoorden, omdat het eenvoudig wachtwoorden zijn gemakkelijk te onthouden, maar een ingewikkeld wachtwoord is de moeite waard te onthouden om de beveiliging van uw e-mail te verhogen.

3 Gebruik geen wachtwoord vragen. Als u een wachtwoord vraag moet gebruiken, maakt een valse ingewikkeld antwoord dat niemand in staat om te raden en bewaar deze dan zelf zou zijn. Wanneer een persoon hacks uw wachtwoord vraag, het resulteert in hun vermogen om uw wachtwoord te resetten. Wees vooral voorzichtig met mensen die weten dat je het hacken van uw account, omdat de meeste wachtwoord vragen zijn zaken als uw huisdieren naam.