Hoe Fix Problemen van de Computer & Speed ​​Up Your langzame computer

Hoe Fix Problemen van de Computer & Speed ​​Up Your langzame computer


Het kan frustrerend zijn om een ​​computer die een lange tijd in beslag neemt om zelfs voltooiing van de eenvoudigste taken, vooral als het eerder een stuk sneller was geweest hebben. Als software op een pc is geplaatst, kan allerlei problemen opduiken die ervoor zorgen dat de problemen met de stabiliteit evenals het maken voor een trage gebruikerservaring. Er zijn een aantal manieren waarop u kunt opruimen die problemen en krijg je computer met snel en stabiel eens te meer.

instructies

1 Klik op de knop "Start", klik op "Control Panel" en "Programma's toevoegen / verwijderen." Blader door de lijst van programma's die op uw pc zijn geïnstalleerd en vind de degenen die u niet gebruikt. Klik op de knop 'Verwijderen' om die software te verwijderen totdat je een lijst die alleen de software die u wilt op uw pc.

2 Klik op 'Start' en vervolgens 'Uitvoeren'. Typ "msconfig" en klik op de knop "OK". Klik op het tabblad als "Startup" en schakel alle programma's die u niet automatisch wilt laden wanneer uw computer opstart. Programma's die zijn ingesteld op automatisch worden uitgevoerd nemen veel van de computer middelen die conflicten met andere software kan veroorzaken en uw PC vertragen. Klik op de knop "OK" als u klaar bent.

3 Klik op "Start" en vervolgens op "My Computer." Klik met de rechtermuisknop op de primaire harde schijf (vermeld met de letter C) en dan links klik op "Eigenschappen" aan de onderkant van het menu dat verschijnt-up. Klik op het tabblad "Extra" en klik vervolgens op de "Scan Now" knop. Dit zal de Windows-scan schijfhulpprogramma, dat uw harde schijf op fouten controleert lanceren. Als het hulpprogramma geen problemen gevonden, klikt u op "Ja" wanneer u wordt gevraagd om het probleem op te lossen.

4 Klik op de "Nu defragmenteren" knop zodra de scan schijfhulpprogramma klaar is met het scannen van uw harde schijf op fouten. De Windows-Defrag nutsbedrijf zal lanceren en analyseren van uw harde schijf. Het zal u laten weten of uw harde schijf worden defragged nodig heeft, dus laat ze doen als dat nodig is. Defragging herpositioneert de gegevens op uw harde schijf, zodat het sneller kan worden benaderd. Het proces zal een uur of langer duren, dus zorg ervoor dat je geen andere programma's actief zijn wanneer u begint.

5 Run uw antivirussoftware en klik op de knop "Update" om ervoor te zorgen dat deze volledig is bijgewerkt. Zodra uw anti-virus de meest recente updates die beschikbaar zijn voor bent is gedownload, klikt u op de "Scan Now" optie om een ​​systeem scan van uw pc uit te voeren. Virussen, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige software kan zijn geïnstalleerd op uw systeem voordat de antivirus-update en kan vertragen en instabiel.

6 Start de Internet Explorer webbrowser en voer "update.microsoft.com" in het URL-vak en klik op "Go" of druk op de Enter-toets op het toetsenbord (deze site werkt alleen met Internet Explorer). Download eventuele essentiële updates voor uw pc beschikbaar zijn. Als u werkt met Vista of Windows 7, klikt u op de knop "Start" en in het zoekvak typ "Windows Update" en start het programma dat wordt vermeld. Dit zal uw besturingssysteem up-to-date met eventuele correcties voor snelheid of stabiliteitsproblemen.