Hoe om verwijderde bestanden herstellen van Microsoft Outlook Express

Outlook Express is de e-mail en nieuws client voor Internet Explorer. Alle contactgegevens informatie wordt opgeslagen in het Windows-adresboek. De gelijkaardige stijl van Outlook leidt mensen om het gelijk te stellen met Microsoft Office Outlook. De twee toepassingen zijn totaal verschillend. Verschillende toepassingen vereisen verschillende methoden van het oplossen van problemen. Dit artikel zal de lezer over hoe om verwijderde bestanden te herstellen van Microsoft Outlook Express te instrueren. U zal worden geïnstrueerd om te navigeren door de menu-opties van Outlook Express, zoek in de prullenbak en gebruik maken van de Windows File Explorer om uw bestanden terug naar Outlook Express te herstellen.

instructies

1 Open Outlook Express. Klik in het menu Extra.

2 Klik op Opties.

3 Klik op Onderhoud.

4 Klik op Archiefmap. Zoek de naam van de map waarin de bestanden zijn opgeslagen. Deze bestanden bevatten vaak uitgaande e-mailberichten of berichten die u hebt verzonden naar iemand. Noteer de naam van de map.

5 Sluit Outlook Express.

6 Dubbelklik op het pictogram Prullenbak op het bureaublad van Windows.

7 Kijk naar de zijkant menu-opties. Klik op "Restore meest recente verzonden items (BAK-bestanden)". Sluit de Prullenbak.

8 Open Windows File Explorer, of gewoon met de rechtermuisknop op de knop Start en kies "Verkennen". Zoek de map die u in Stap 4. Als u het niet te zien in de Windows Verkenner, dan kunt u altijd kiezen "Find" in het menu Start. Open de map die je verwijderde bestanden bevat.

9 Klik op Extra en vervolgens Mapopties en selecteer Bekijken. Dan maak de "Toon verborgen bestanden en systeembestanden" in dezelfde map.

10 Verwijder het vinkje in "Hide extensions van bekende bestandstypen". U vindt de Sent Items.dbx bestand en de Verzonden Items.bak zien. file.

11 Wijzig de naam Verzonden Items.dbx te Sentold.dbx. Wijzig de naam van Sent Items.Bak naar Sent Items.dbx. Open Outlook Express. Uw berichten moeten worden hersteld.

Hints

  • Als u niet in staat om uw berichten te herstellen, dan moet u contact opnemen met de technische ondersteuning van de leverancier dat u de applicatie gekocht. U kunt ook investeren in een aantal preventie-software voor het behoud van uw gegevens voordat het verloren gaat.