Hoe te verwijderen System32 Virus

Hoe te verwijderen System32 Virus


System32 Virus, ook wel "sys32," eigenlijk een Trojaans paard. Het belangrijkste verschil tussen een virus en een Trojaans paard is dat Trojaanse paarden zich niet verspreiden. Toch kan een Trojan zeer gevaarlijk zijn. Dit komt omdat een hacker op afstand een Trojaans paard kan gebruiken om persoonlijke informatie van uw computer, zoals bankrekeningnummers te schaffen. Daarnaast kan een hacker op afstand aanvullende Trojaanse paarden downloaden op uw computer en de verschillende instellingen van de computer te wijzigen.

instructies

Einde Infected Processen

1 Druk op 'Ctrl + Alt + Delete. "

2 Klik op "Taakbeheer."

3 Klik op het tabblad "Processen".

4 Het einde van de volgende processen. Om een ​​proces te beëindigen, gewoon met de rechtermuisknop op te klikken en selecteer "Proces beëindigen."

"Server.exe"
"System32.exe"
"System33 trojan v1.1.exe"

Verwijder geïnfecteerde bestanden

5 Klik op het menu "Start".

6 Klik op "Zoek bestanden en mappen."

7 Zoek naar de volgende bestanden te verwijderen. Om een ​​bestand te verwijderen, gewoon met de rechtermuisknop op te klikken en selecteer "Verwijderen."

"Server.exe"
"System32.exe"
"System33 trojan v1.1.exe"
"System33.txt"
"Worm.p2p.tanked.11"

Hints

  • In aanvulling op de bovenstaande stappen, update uw antivirusprogramma en uitvoeren van een scan. Dit zal helpen bij het opsporen en verwijderen van schadelijke bestanden die u hebt gemist. Bovendien, het houden van uw antivirussoftware up-to-date zal helpen voorkomen dat toekomstige virussen uw computer infecteren.