Tutorial voor het gebruik van de spellingcontrole in Microsoft Word 2007

Tutorial voor het gebruik van de spellingcontrole in Microsoft Word 2007


Microsoft Word 2007 is een tekstverwerker applicatie uitgebracht als onderdeel van Microsoft Office-software pakket. Word 2007 kan openen, maken en bewerken van documenten die zijn opgeslagen in een .docx extensie. Een van de kenmerken van Word is een spelling- en grammaticacontrole die gebruikers helpt te lokaliseren en te corrigeren fouten in een document. Conducing een spelling en grammatica controle is een relatief eenvoudig proces dat kan ervoor zorgen dat uw schrijven geen fouten bevat.

instructies

1 Open Word 2007 en blader naar het document dat u wilt controleren spellen. Selecteer deze en klik op 'Openen'.

2 Klik op het tabblad "Review" en klik op de "Spelling en grammatica" knop in de "Proofing" groep. De knop is op de uiterst rechtse kant van de "Review" groep en heeft een grote vinkje op plus de letters "ABC". Een spelling en grammatica venster verschijnt het benadrukken van de eerste spelling of grammatica fouten ontdekt in het document.

3 Geef je mening over de fout en kies de juiste optie te corrigeren of overslaan de fout. Als de fout is een eenvoudige spelfout of grammatica fouten, kiest het juiste woord uit de lijst genaamd "Suggesties" en klik op 'Change'. Als de juiste spelling of grammaticale constructie niet wordt gesuggereerd, de plaats van de tekst in het veld met de naam 'Niet in woordenboek "met de juiste tekst en klik op" Change ". Als de genoemde fout is niet echt een fout, klikt u op 'Negeren Once "voor dat specifieke exemplaar van de fout te negeren, of" Alles negeren "om alle instanties van dat vermeende fout in de tekst over te slaan.

4 Klik op 'toevoegen aan woordenboek "als een correct gespelde woord wordt aangehaald als een spelfout. Bepaalde woorden, namen en slang mag geen deel uit van Word woordenboek zijn.

5 Verder in fouten en de gewenste wijzigingen te selecteren totdat het programma wordt u gevraagd met de tekst waarin staat: "De spelling en grammatica controle is voltooid" en klik op "OK."

Hints

  • Woorden in het lichaam van het document worden gemarkeerd door gebogen rode lijnen eronder, terwijl grammaticale fouten wordt gemarkeerd door gebogen groene lijnen.
  • U kunt met de rechtermuisknop op een gemarkeerd woord op elk gewenst moment om een ‚Äč‚Äčlijst van de spelling suggesties mee te nemen.