Hoe kan ik spelen DVD-films op RealOne Player?

Hoe kan ik spelen DVD-films op RealOne Player?


De RealOne Player is een multiformat mediaspeler uitgebracht door Real voor Windows en andere besturingssystemen. Terwijl de speler is ontworpen om media afspelen van een aantal bronnen, is het niet bedoeld voor gebruik met DVD. Het bedrijf uiteindelijk verhuisd van de RealOne Player om een ​​nieuwe versie bekend als RealPlayer SP, en ze opgenomen afspelen van dvd's in deze speler, te beginnen met versie 11. Om deze functie te gebruiken, moet u RealOne Player upgraden naar RealPlayer SP. Zoals met de meeste echte producten, RealPlayer SP is beschikbaar in zowel gratis en betaalde versies.

instructies

1 Zoek het installatiebestand voor RealPlayer SP op uw harde schijf. Dubbelklik op het bestand om de RealPlayer installateur of klik met de rechtermuisknop en kies "Run" in het contextmenu te lanceren. Als u wordt gevraagd over de vraag of het programma moet worden toegestaan ​​om te draaien, klikt u op "Allow" of "Ja."

2 Volg de aanwijzingen op het scherm om de nieuwste versie van RealPlayer SP installeren. U krijgt de mogelijkheid om een ​​installatie directory als optionele functies tijdens de installatie te selecteren.

3 Wacht terwijl RealPlayer SP installatie is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien" om het installatieprogramma te sluiten.

4 Launch RealPlayer SP, klik op het tabblad "Video" in de rechterbovenhoek van de speler om het afspelen van dvd-functie.

Hints

  • Controleer het gedeelte "Add en Remove Programs" van uw computer Control Panel om ervoor te zorgen dat de vorige RealOne Player is verwijderd tijdens de upgrade. Als zowel RealPlayer SP en RealOne Player zijn geïnstalleerd, kunt u RealOne Player veilig te verwijderen zonder dat dit invloed RealPlayer SP.
  • Terwijl de gratis versie van RealPlayer SP DVD-weergave kan omgaan, geavanceerde video-controles zijn alleen beschikbaar in de betaalde RealPlayer SP Plus-versie.