Hoe krijg je een Questia Free Trial

Hoe krijg je een Questia Free Trial. Questia is een online onderzoek bibliotheek die de toegang tot educatief materiaal biedt. Als u zich abonneert op Questia, kunt u door duizenden van complete boeken en meer dan een miljoen dagboek en tijdschriftartikelen lezen. Questia is een must voor de middelbare school en studenten. Wanneer u zich aanmeldt met Questia, u in aanmerking voor een gratis proefperiode te ontvangen.

instructies

1 Ga naar de Questia homepage. Voordat u zich aanmeldt voor de gratis proefperiode, wilt u misschien wat tijd te nemen om alles te zien dat de website te bieden heeft. Zonder abonnement, kunt u de gedeeltelijke tekst van boeken en artikelen lezen.

2 Klik op de "Free Trial" optie aan de bovenkant van de pagina. Een gratis proefversie van Questia bestaat uit twee weken van de toegang tot de site zonder kosten voor jou.

3 Vul de gevraagde gegevens. Het inschrijfformulier neemt slechts enkele minuten in beslag. U bent verplicht om uw naam, e-mailadres, wachtwoord en factuurgegevens verstrekken.

4 Maak gebruik van de gratis proefperiode. Gebruik hun research tools om te werken aan een van uw natuurlijk papieren. U kunt alle inhoud die u zoekt op in uw eigen persoonlijke workspace te redden.

5 Annuleren voordat de twee weken proefperiode eindigt. Om niet te worden gebracht van de maandelijkse Questia tarief, moet u annuleren voordat de proefperiode voorbij is. Als u tevreden bent met Questia, hoeft u niets te doen; uw credit card in rekening gebracht voor het abonnement tarief.