Hoe maak je een Flyer creëren

Hoe maak je een Flyer creëren


Flyers worden gebruikt om reclame te maken, om evenementen aan te kondigen, of om te helpen bij de zoektocht naar vermiste huisdieren en mensen. Flyers zijn een goedkope manier voor elk bedrijf aan het woord over zijn producten en diensten. Flyers zijn op onze auto's, vastgemaakt aan bulletin boards, op telefoonpalen hingen, en zitten in stapels op zowat elke winkel je maar kunt bedenken. Als je iets te zeggen of iets te verkopen hebt, leren hoe je een flyer die u zullen helpen het nieuws te verspreiden maken.

instructies

Hoe maak je een Flyer creëren

1 Ontwerp uw flyer. U kunt dit doen met Microsoft Word, als je het hebt. Zo niet, dan zowat elke tekstverwerkingssoftware het lukken. Start een nieuw document. Uw flyer wordt 81/2 door 11. Schrijf uw tekst eerste. Experimenteren met het lettertype dat u wilt gebruiken en welke maat je wilt dat het is. U wilt op zijn minst een 48-punts grootte te gebruiken om de flyer te lezen vanaf een afstand. De grootte van het lettertype, zodat uw tekstregels breken gelijkmatig. Het zal de flyer een netter, meer in het oog aantrekkelijke look te geven.

2 Voeg clip art aan uw flyer. Het is gemakkelijk om dit te doen in zowat elke tekstverwerker. Klik op Invoegen, blader naar de illustraties die u wilt gebruiken en selecteer het om het in uw document plaatsen. Illustraties maakt uw flyer aantrekkelijker. Je wilt niet dat mensen naar uw flyer op te halen en meteen gooi het weg. Je wilt om hun aandacht te trekken. Gebruik afbeeldingen die visueel vertegenwoordigen wat de flyer over gaat. Doe niet te laat, dat wel. Te veel graphics maakt de flyer uitzien als een amateur baan en zal een overbelasting op de ogen van de consument zijn.

3 Gebruik een rand. Niets bijzonders of overweldigend. Een eenvoudige lijn grens, of misschien een lijn grens met een kleine afbeelding in elke hoek zal de flyer aantrekkelijker en merkbaar zonder over de top te maken.

4 Print uw flyer op gekleurd papier. Gekleurd papier opvalt meer. Uw flyer is meer kans om te worden bekeken op gekleurd papier. Kies een kleur die niet maakt het moeilijk om uw folder te lezen. Als u wilt een donkere kleur gebruiken, kiest u een lichtere kleur lettertype. Als u een grote hoeveelheid folders af te drukken heeft, kan een professionele printer een betere optie. U zult minder printer inkt te gebruiken en zet minder slijtage van uw printer.

Hints

  • Gratis clip art en lettertypen zijn online beschikbaar (zie middelen).
  • Spaar regelmatig werk. Een stroomstoot of een computer hangen zal resulteren in het verlies van niet-opgeslagen werk.