Hoe maak je een 3D-Avatar Overlay

3D-gerenderde beelden worden gebruikt voor vele doeleinden, van het maken van geanimeerde video's aan het verstrekken van content voor de nieuwste computerspelletjes. Een ander ding dat u misschien uit te maken in een programma zoals Maya of Poser is een aangepaste avatar. Vaak wilt u misschien deze avatar rechtstreeks te plaatsen tegen een achtergrond als een banner webpagina of een andere afbeelding als een overlay. Om dit mogelijk te maken, moet u het imago van uw avatar geven een transparante achtergrond. Er zijn verschillende programma's die u kunt gebruiken om dit te doen.

instructies

1 Start Photoshop / Photoshop Elements / GIMP. Selecteer "File" in het menu en klik op "Open". In het dialoogvenster, ga dan naar het document dat je wilt de avatar te plaatsen tegen als een overlay openen.

2 Klik op "File" in het menu bovenaan en klik op "Open". In het dialoogvenster, ga naar en het imago van de avatar te openen.

3 Klik op "Select" in het menu en kies "Alles selecteren." Gebruik de "Kopiƫren" en "Plakken" functie onder "Edit" om de avatar te plaatsen in het andere document.

4 Selecteer de "Eraser" tool van de werkbalk en gebruik deze om de achtergrond de geplakte-in beeld avatar in te wissen. Sla uw werk op.