Over het inschakelen van Microsoft Security Essentials

Over het inschakelen van Microsoft Security Essentials


Microsoft Security Essentials is een gratis anti-malware programma gemaakt door Microsoft en beschikbaar om te downloaden voor Windows XP SP2 en hoger, Vista en 7 besturingssystemen. Microsoft Security Essentials heeft de mogelijkheid om kwaadaardige programma's, zoals virussen, spyware en Trojaanse paarden te voorkomen, infecties van uw computer. Bovendien kan Microsoft Security Essentials kwaadaardige programma's die al uw computer besmet te verwijderen. Natuurlijk kan Microsoft Security Essentials niet een van deze dingen te doen als het niet is ingeschakeld.

instructies

1 Klik op "Start", "Alle Programma's" en "Microsoft Security Essentials" om de Microsoft Security Essentials-programma te openen.

2 Klik op het tabblad 'Instellingen'.

3 Vink het vakje naast 'Real-time Protection' en klik op 'Opslaan'. Microsoft Security Essentials is nu ingeschakeld.

Hints

  • Het inschakelen van Microsoft Security Essentials betekent dat het programma actief op uw computer beschermt tegen malware-infecties. Wilt u een scan naar malware die al op uw computer, opent u Microsoft Security Essentials heeft besmet te verwijderen uitvoeren, klikt u op het tabblad "Thuis", vinkt u het vakje naast "Snel" of "Full" en klik op "Nu scannen."