Beknopte handleiding voor het gebruik van Microsoft Word 2007

Beknopte handleiding voor het gebruik van Microsoft Word 2007


Microsoft Word is een gebruiksvriendelijk en toegankelijk tekstverwerkingssoftware. Het biedt tools voor het maken basisdocumenten, evenals geavanceerde functies om uw document aan te passen. Veel van de beschikbare in Word 2007 tools zijn vergelijkbaar met andere programma's van de Microsoft Office suite. Als u eerdere versies van Word gebruikt u kunt openen en resave ze in 2007 om te profiteren van de bijgewerkte functies.

Lint

De Microsoft Office lint werd geïntroduceerd in de Office 2007-suite, en het bevat alle tools voor het maken, opmaken en uw document verandert. U kunt uw document opmaken met de in het tabblad "Thuis" genoemd gereedschap, plaatst u afbeeldingen en tabellen onder het tabblad "Invoegen" en etiketten en enveloppen te genereren onder het tabblad "Mailings". U kunt het lezen wijzigen, in of uit te zoomen, en de controle van de ramen door het selecteren van de opties onder het tabblad "View".

templates

Bij het maken van een veelgebruikte document, zoals een factuur of agenda, in plaats van het creëren vanuit het niets kunt u een sjabloon van de website van Microsoft Office's te downloaden. U kunt een van de vele templates selecteren door de Office-knop in de linker bovenhoek en klik op de knop "Nieuw". Onder "Office.com Templates 'u-gebruiker wordt voorgelegd en de officiële templates te zien van een betrouwbare bron. U kunt zoeken naar sjablonen in de "Search" in het venster "Beschikbare Templates".

Pagina layout

U kunt de indeling van uw document aanpassen op het tabblad "Pagina-indeling" van het lint. Als u uw document stileren, kunt u kiezen uit een van de beschikbare via de knop "Thema's" thema's, of maak je eigen combinatie met de "Kleuren", "Fonts" en de "Effecten" knoppen. Verander de marges, oriëntatie, columns en andere instellingen van het document in de sectie "Pagina-instelling". Verander de inkepingen en de afstand met de "Paragraaf" gereedschappen en verander de inrichting van uw tekstvakken, afbeeldingen en clipart met de "Arrange" gereedschappen.

recensie

Microsoft Word biedt een groot aantal tools waarmee u problemen vóór het afdrukken, e-mailen of het delen van uw documenten te vangen. U kunt controleren op spelling en grammatica met de "Proofing" instrumenten onder het tabblad "Review" van het lint. U kunt ook het aantal woorden, verwijzen naar een thesaurus en een woord opzoeken in een woordenboek. Als meerdere mensen werken aan hetzelfde document kunt u "Track Changes" te gebruiken om elkaar de wijzigingen, correcties en aanvullingen u hebt aangebracht in het document te tonen.