Hoe maak je Zet een laptop scherm naar een tweede monitor

Hoe maak je Zet een laptop scherm naar een tweede monitor


Meer ruimte op het scherm is gunstig op vele manieren. Met meer zichtbaar onroerend goed op uw computerscherm, kunt u meer programma's tegelijk draaien en multitasken, waardoor u productiever zal maken.

Als je een laptop computer en een reserve CRT of LCD-monitor, kunt u de externe monitor te zetten in het primaire scherm voor uw laptop computer. Het draaien van het scherm van een laptop in het secundaire beeldscherm is niet zo moeilijk als je zou denken en duurt slechts een paar minuten.

instructies

1 Sluit de externe monitor netsnoer aan op een beschikbaar stopcontact.

2 Schakel de laptop. Sluit de VGA-kabel aan op de blauwe video-poort op de achterkant van de notebook. Steek het andere uiteinde in de uitgangsadapter poort op de externe monitor.

3 Zet de externe monitor en daarna de laptop computer. Laat de laptop normaal opstarten in Windows.

4 Klik met de rechtermuisknop op de open bureaublad van Windows en klik op de link "Beeldschermresolutie" in het pop-up menu.

5 Klik op het beeldscherm op het scherm met het nummer "2" op het icoon display. Maak de "Maak dit mijn hoofddisplay" optie en klik op de knop "Apply". Het externe beeldscherm wordt nu de standaard weergave, en vervolgens laptop scherm wordt de secundaire monitor.

6 Klik op het scherm met het nummer "2" op het display (nu de laptop scherm). Selecteer de "Deze beeldschermen uitbreiden" optie in de keuzelijst naast het "meerdere beeldschermen" label. Klik op de knop "OK". U kunt nu vensters slepen om de laptop scherm en uit te breiden het bureaublad.