Hoe kan ik HTML-bestanden van PDFOm HTML-bestanden te maken van PDF-bestanden vereist utility software. PDF's zijn nuttig voor gedetailleerde tekst en grafische weergave, maar webbrowsers kunnen geen PDF-bestanden binnen een webpagina weer te geven zonder het gebruik van een add-on programma genaamd een "plug-in." PDF-bestanden ook te verhogen van een site bezoeker wachttijd omdat ze langer duren om te downloaden dan HTML. Als u PDF-bestanden op uw site, moeten gebruikers gebruik maken van een browser add-on of open ze in een PDF-viewer. Naar kleinere, meer toegankelijke HTML-versies van uw PDF-bestanden op uw website weer te geven, het downloaden van een PDF-to-HTML converter of gebruik maken van een online converter.

instructies

1 Download en installeer "Total PDF Converter." Dit programma zet meerdere PDF's in een keer. Het heeft command line support en een grafische user interface die u toelaat om bronbestanden, stellen configuratie-eigenschappen kiezen en definieer de stijlen van de gegenereerde HTML-bestanden. "Total PDF Converter" integreert ook met Windows Verkenner. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u met de rechtermuisknop op elk bestand op uw computer en kies "Convert to PDF" uit het drop down contextmenu.

2 Download en installeer "Convert Doc." Gebruik het om geautomatiseerde PDF conversies te plannen of ze handmatig te verwerken via de gebruikersinterface. Om een ​​PDF-bestand naar HTML te converteren, kiest u de "Convert Doc 'conversie methode en selecteer uw PDF bron bestanden van uw harde schijf. U kunt meerdere bestanden en zelfs mappen selecteren. Dan geef een locatie waar u het gemaakte HTML-bestand wilt opslaan en klik op "Convert" om de PDF te converteren.

3 Navigeer naar PDF Online en klik op "Browse" om een ​​PDF van uw harde schijf te selecteren. Klik op "Convert naar HTML" en de site zal de PDF converteren naar HTML. Het zal dan vraagt ​​u om de geconverteerde HTML-bestand te downloaden. Tijdens het conversieproces, onttrekt PDF Online alle beelden van de PDF en plaatst ze in een aparte map. Uw HTML-bestand verwijst naar de beelden in die map. converter van de site bewaart ook hyperlinks en ondersteunt HTML 4.

Hints

  • Het World Wide Web Consortium (W3C) suggereert het maken van uw webpagina's meer toegankelijk voor een breder scala aan gebruikers. U kunt dat doen door het minimaliseren van het gebruik van PDF-bestanden en andere media formaten die browser nodig add-ons.