Onverwachte Tech voor Back-to-School

Onverwachte Tech voor Back-to-School


Als u op zoek bent naar een aantal echt coole technologie te nemen om de campus van dit jaar, zult u blij zijn om tal van ontwikkelingen die veel verder gaan dan alleen mobiele telefoons en computers te vinden. Verwachten veel meer tabletten en camera's, milieuvriendelijk keyboards, cool keuken gadgets in slaapzalen, en high-tech terugkeer naar papier en pen te zien.

Tabletten: geen taboe

Tabletten zelf misschien niet zo onverwacht op school zijn, maar het bereik van de tabletten en prijsklassen zijn. Wanneer Google en Asus de Nexus-tablet in augustus 2012 uitgebracht, veel van haar concurrenten lieten hun prijzen, waardoor dit een betaalbare en zeer draagbare optie voor meer en meer studenten. Het gevolg is geweest dat campussen over het hele land gretig aan te passen aan deze nieuwe technologie door het aanbieden van tabletten om nieuwe studenten en het maken van schoolboeken nu beschikbaar in e-book-formaat, in plaats van hun flinke papieren voorgangers. In tegenstelling, denk terug tot april 2010, toen Apple de eerste iPad verkocht en lanceerde de tablet fenomeen. Destijds colleges over de VS verboden iPads van de campus, omdat ze gewoon niet weet dan wat te doen met hen.

Light-Powered Keyboard

De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 combineert zorgeloos Bluetooth-technologie met cellen, zoals die van een eerdere generatie van studenten voor het eerst zag op onhandig rekenmachines. Dit toetsenbord kleur, grootte en ontwerp is bijna een exacte replica de Apple draadloos toetsenbord, behalve de rij van zonnecellen sieren boven. Hoewel de stijl lijkt te schreeuwen "Mac!" het is ontworpen om te werken met Windows, ook. U kunt het koppelen met meerdere apparaten en over te schakelen van de ene naar de andere gewoon door te drukken op een functietoets. Sunshine is niet verplicht om het toetsenbord actief te houden; het werkt in normale binnenverlichting voorwaarden.

Dorm-Room Diner

Voor minder dan 50 dollar elke dorm room kan worden omgezet in een ontbijt bistro, met de Sunpentown 3 in 1 Ontbijt Station. Gemaakt van roestvrij staal, het is een broodrooster oven, koffiezetapparaat en spek-en-ei friteuse alles in een, maar het neemt minder ruimte in dan een typische magnetron. De toaster oven is voorzien van een 15-minuten timer en de anti-aanbak koekenpan is gebouwd op de bovenkant van het station. Het infuus koffiezetapparaat maakt 4 kopjes per keer, perfect om u op gang en op tijd voor de klas.

Schrijven Redux

Voor studenten die moeite hebben met het beheersen van de kunst van het maken van notities hebben, kan een Livescribe Smartpen net redden het schooljaar. Deze pen platen audio terwijl u notities op een speciaal ontworpen papieren notitieblok. Meer dan dat, als je later tikt op een woord uit deze nota weken of maanden, de pen zal het afspelen van de lezing van die exacte punt in de collegezaal. De Smartpen komt ook met apps dat het een automatische vertaler, een rekenmachine en woordenboek te maken. Er zijn spelletjes, gitaar en piano apps voor de pen, en zelfs een Wikipedia app. Schrijf gewoon een woord en de pen zal u alles over het op haar mini-LED-scherm vertellen.

Connoisseur Cameras

Met een camera vandaag ingebouwd in zowat elke telefoon, kan een digitale camera niet het eerste wat in je opkomt bij het schrijven van uw back-to-school boodschappenlijstje. Maar, hoewel mobiele telefoons met camera zijn prima voor snapshots te plaatsen op Facebook, als je wilt echt geweldig foto's die je wilt bewaren voor een leven te nemen, een kwaliteit camera is een must. Today's entry-level camera's zijn sprongen boven alles beschikbaar, zelfs een paar jaar geleden. Bijvoorbeeld, de Nikon D3200 digitale SLR camera wordt geleverd met een 24-megapixel beeldsensor en 24,7 miljoen pixels. Het kan HD-films opnemen in 1080p, of schiet tot 4 frames per seconde in stilstaande beelden.

Terug naar de tekentafel

Elke student met grote ideeën te delen zal de nieuwe whiteboards ontwikkeld door Whiteyboard waarderen. Deze dry-erase whiteboards zijn er in alle maten en vasthouden aan de muur zelf. Het beste deel is dat wanneer je klaar bent met het, het whiteboard oprolt, zodat u kunt blijven in de kast of draag het onder je arm naar huis van een vriend om uw ideeën te delen. Denk maar muurschildering-sized sticky notes. In feite, als u op zoek bent naar iets een beetje kleiner dan de muur, komen ze in de maten zo klein als 3-by-3 inches.