Hoe maak je een Suggestion Box in MS Sharepoint Maak

Hoe maak je een Suggestion Box in MS Sharepoint Maak


Microsoft SharePoint Server is een verzameling van de server instrumenten die worden gebruikt om de samenwerking te vergemakkelijken. Hoewel het oorspronkelijk werd gebruikt om documenten op een server te delen, is het uitgegroeid tot een complexe virtuele werkruimte. Gebruikers die zijn ingesteld op SharePoint kunnen bestanden met elkaar te delen. Zelfs mensen van verschillende bedrijven kunnen samenwerken. Helaas ondersteunt SharePoint niet automatisch opzetten van een ideeënbus. Als u deze functie wilt toevoegen, kunt u een ideeënbus met behulp van het discussion board functie te creëren.

instructies

1 Ga naar het menu "Site Actions" in SharePoint en klik op "Create."

2 Klik op "Discussion Board" in het "Communicatie" label.

3 Geef de naam van de ideeënbus in het pop-up scherm, samen met eventuele beschrijving die u wilt geven. Zo kun je het noemen "Suggestion Box," en dan kun je de beschrijving box gebruiken om aan te geven hoe die suggesties geven. Zorg ervoor dat het vakje naast "Navigatie" wordt geklikt "Ja." Klik op "Create" als je eenmaal klaar bent.

4 Selecteer 'Discussion Board Settings "op de pagina met het label" discussieruimte. " Klik op "Geavanceerde instellingen."

5 Kies het "Lees en Edit" voorkeuren. Bijvoorbeeld, "Alle items" wordt de doos zichtbaar te maken voor iedereen. Iedereen kan berichten die door andere mensen bekijken en kunnen deze berichten niet bewerken. Als je wilt dat mensen alleen kunnen bekijken en hun eigen suggesties te bewerken, selecteert u "Alleen hun eigen" in zowel de "Read Access" en "Access Edit" boxen. Klik op "OK" als je eenmaal klaar bent.

6 Ga terug naar de 'Discussion Board' pagina en verwijder de "Aangepast door" en "Gemaakt door" kolommen. Dit zal naar alle berichten blijven anoniem, zelfs aan de beheerders. Als u niet wilt dat berichten anoniem te houden, deze stap overslaan.