Hoe te Formulieren invulbare Met Auto Field Detection converteren

Hoe te Formulieren invulbare Met Auto Field Detection converteren


Formulieren maken het gemakkelijk om gegevens voor diverse bedrijven en organisaties verwerken van lidmaatschappen of toepassingen te verzamelen. De aard van de documenten die zijn PDF-bestanden beschikbaar om te downloaden van de websites van de organisaties. Om het gemakkelijk om input data te maken, zijn de meeste bedrijven die de mogelijkheid hebben deze vormen zijn invulbare. Invulbare formulieren kunnen gebruikers typen in de informatie die nodig is, ten opzichte van handmatig ze te vullen. Bij het maken van dit soort vormen, Adobe Acrobat's unieke auto veld detectie technologie kunt u invulbare formulieren te maken in slechts een paar stappen.

instructies

1 Ga naar "Forms" en "Start Form Wizard."

2 Kies "Een bestaand elektronisch document" in het venster dat verschijnt. Klik op 'Volgende'.

3 Selecteer "Import een bestand in het bestandssysteem" en klik op de knop 'Bladeren'. Kies het document dat u wilt converteren. Acrobat zal het bestand te converteren naar een PDF en weer te geven op het scherm.

4 Bewerk de invulbare velden die door Acrobat. Een lijst van de velden is beschikbaar in het linkerpaneel zodat u velden automatisch aangemaakt te bewerken, toevoegen of verwijderen als u wilt bekijken.

5 Klik op de "Preview" knop om de invulbaar formulier te testen.

Hints

  • Auto veld detectie technologie zal het makkelijker werken als u het formulier voor eenvoudige detectie te ontwerpen, zoals het gebruik van een eenvoudige lay-out met een witte achtergrond.