Hoe Set Up draadloos internet met een Mac

Apple computers kunnen eenvoudig worden ingesteld voor draadloze toegang van nieuwe netwerken toe te voegen aan uw netwerk systeemvoorkeuren. Wi-Fi-toegang stelt u in staat om verbinding te maken met een beschikbaar netwerk in uw omgeving of doe mee gesloten netwerken, zolang je het netwerk sleutel. Bij het opzetten van uw netwerk, is het sterk aan te raden om uw firewall ingeschakeld om te voorkomen dat anderen het onderscheppen van uw persoonlijke gegevens.

instructies

1 Sluit uw Airport-basisstation aan de ADSL- of kabelmodem. Uw computer detecteert automatisch het vliegveld basisstation en voer het vliegveld hulpprogramma naar de luchthaven te configureren.

2 Klik op het pictogram "Apple" aan de bovenkant van je scherm en selecteer "System Preferences" uit het drop-down menu.

3 Klik op het pictogram "Network" in het hoofdstuk "Internet & Wireless". Klik op het tabblad menu naast "Network Name" en selecteer "Join andere netwerk" uit het drop-down menu.

4 Typ in de naam van het netwerk en selecteer het type beveiliging van het netwerk. Veel thuis draadloze netwerken maken gebruik van WEP wachtwoord beveiliging of WPA Personal-modus.

5 Voer het wachtwoord van uw draadloze netwerk en klik op de "Join" knop.

6 Klik op de "Advanced" knop aan de onderkant van het venster, vinkt u het vakje naast 'Remember netwerken deze computer heeft zich aangesloten "en klik op de knop" OK ".

7 Vink het vakje naast 'Toon AirPort-status in menubalk. "

Hints

  • Om bestaande netwerknamen of wachtwoord wijzigen, klikt u op de naam van het netwerk dat u wilt bewerken, en klik op het potloodpictogram zich onder de netwerknamen.