Hoe maak je Gateway videokaart drivers update

Hoe maak je Gateway videokaart drivers update


Als uw Gateway videokaart drivers zijn verouderd u misschien niet in staat zijn om de nieuwste computerspelletjes spelen of te repareren potentiële videokaart problemen. Videokaart driver updates te pakken veel verschillende problemen die zich voordoen van nieuwe games, specifieke systeemconfiguraties en stuurprogramma fouten. Het duurt vijf minuten om je videokaart drivers te updaten, zodat u kunt blijven gebruiken de computer op het hoogste niveau van de prestaties. Gateway-computers kunnen hebben geïntegreerde grafische kaarten ATI kaarten of Nvidia-kaarten.

instructies

Integrated Video

1 Ga naar "Start." Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer '. Klik op 'Eigenschappen'.

2 Klik op de sectie "Hardware" en kies "Device Manager."

3 Klik op "Beeldscherm Adapters" en zoek de vermelding voor uw geïntegreerde videokaart. Met de rechtermuisknop op de kaart en kies 'Eigenschappen'. Selecteer het tabblad "Drivers" en klik op "bijwerken Driver." Klik op "Next" en vervolgens "Finish." Start je computer opnieuw op.

ATI

4 Navigeer naar ATI's driver download site. Selecteer uw Gateway het type computer, laptop of desktop, de videokaart-serie en het besturingssysteem. Klik op "Show Results" om te zien de downloads beschikbaar.

5 Klik op de knop "Download" naast de "Display Driver" vermelding. Sla het bestand in "Mijn documenten" of uw gebruikelijke downloadlocatie. Dubbelklik op het bestand om de driver installatie te starten.

6 Klik op "Install". Verander de installatie taal indien van toepassing en klik op 'Volgende'. Klik op de knop "Installeren". Kies "Express" onder installatie-opties en klik op 'Volgende'. Kies "Accepteren" op de licentieovereenkomst en klik op "Finish" wanneer de bestuurder installatie is voltooid. Herstart je computer.

nvidia

7 Ga naar Nvidia's driver download sectie. Selecteer uw type product, product-serie, product model, besturingssysteem en taal. Klik op 'Zoeken'.

8 Klik op de "Download" knop groen en sla de bestuurder bestand in een gemakkelijk te onthouden locatie. Dubbelklik op het downloaden van de Nvidia driver installatie te starten.

9 Klik op "Next" tweemaal. Klik op "Accepteren" op de licentieovereenkomst voor eindgebruikers pagina. Klik op 'Ja.' De installatie van de driver zal beginnen en uw scherm kan flikkeren of blanco een paar keer. Kies "Ja, mijn computer nu opnieuw opstarten" en klik op "Finish."