Hoe u uw Internet Service Provider wijzigen

Misschien wilt u ISPs veranderen als u ontevreden bent over de kosten van uw huidige provider, functies, snelheid, technische ondersteuning of andere kwaliteiten zijn. Of je kan gewoon wilt verschillende online opties te onderzoeken of check out "maand gratis" aanbiedingen.

instructies

1 Zodra u een nieuwe Internet service provider (ISP) hebt geselecteerd, contact opnemen met het bedrijf en alle benodigde software of andere informatie over het aanmelden krijgen.

2 Neem contact op met uw huidige ISP en ontdek hoe u uw account te beëindigen. Volg de instructies om uw account te beëindigen.

3 Verwijderen en verwijder de software met betrekking tot uw huidige ISP. De software kan zijn eigen uninstall hulpprogramma ingebouwd.

4 Gebruik de Add / Remove Programs nut in het bedieningspaneel om handmatig software te verwijderen op een pc.

5 Om toepassingen op een Macintosh handmatig te verwijderen, opnieuw uit te voeren installatie van de software en op zoek naar een aangepaste verwijderen optie. Of sleep het pictogram van de toepassing en de eventuele uitbreidingen geïnstalleerd (als je ze niet vergeten) naar de prullenmand en selecteer Leeg prullenmand 'uit het Speciaal-menu.

6 Volg de instructies van uw nieuwe ISP's geen software kan hebben verstrekt installeren.

7 Neem contact op met uw nieuwe ISP en volg de instructies om uw nieuwe account te activeren.

Hints

  • Als u uw ISP te veranderen, hebt u waarschijnlijk om uw e-mail adres te wijzigen. Overwegen om een ​​gratis, permanent e-mailaccount. (Er zijn veel diensten van dit type op het web). Zoek naar een die u zal toestaan ​​om uw mail door te sturen; deze manier kunt u uw berichten doorsturen naar uw nieuwe ISP wanneer u veranderen.