Hoe te Shapes Highlight in PowerPoint

Het lijkt misschien alsof de volgende stap na het openen van een PowerPoint-presentatie is om te beginnen met het toevoegen van tekst. Immers, twee grote tekstvakken reeds in gebreke op de eerste dia. Maar of je werkt op uw eerste dia of je 100, kunt u overwegen gebruik te maken van een aantal van PowerPoint dia's andere add-on opties. Steek een van de vele opgenomen vormen van PowerPoint en geef het een beetje een gloed, het opbreken van de glijbaan eentonigheid en het vastleggen van aandacht van het publiek. Gebruik benadrukken in PowerPoint in vorm te komen.

instructies

1 Open PowerPoint. Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het werkgebied. Klik op de "Shapes" knop onder het tabblad.

2 Klik op een van de PowerPoint vormen, zoals een hart of smiley gezicht. De cursor verandert in een plusteken.

3 Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de cursor naar de vorm, die lijkt op de dia, maar is niet gemarkeerd te vormen. Een nieuw tabblad orange "Hulpmiddelen voor tekenen" verschijnt op de bovenkant van het werkgebied.

4 Klik op de knop 'Vorm effecten "op het lint onder het tabblad. Klik op "Glow."

5 Selecteer één van de highlight opties uit het "Glow" fly-out menu, waar u de kleur en de breedte van de markering kan controleren.

Hints

  • Als u een bestaande vorm in PowerPoint benadrukken, opent dat de presentatie en gaat u naar de vorm op de dia. Klik op de vorm om deze te markeren en brengen de tab "Hulpmiddelen voor tekenen", volg dan de rest van de instructies.