Hoe de Astronaut Theme aanpassen

De "Astronaut" thema is een blog sjabloon gemaakt voor de Tumblr blogging platform door Peter Vidani. Het is een thema-grid basis die het mogelijk maakt de lezers om een ​​aantal artikelen in uw Tumblr blog op hetzelfde moment te bekijken. Er zijn verschillende opties die u kunt aanpassen in de Astronaut thema, zoals de blog titel, beschrijving, link en tekst kleuren. U kunt ook aangepaste CSS toe te voegen aan het thema. Als u wilt de Astronaut thema aan te passen, opent u het Tumblr maatwerk interface.

instructies

1 Open uw standaard webbrowser en ga naar de website "Tumblr".

2 Typ uw e-mailadres en wachtwoord in de verstrekte tekstgebieden in en klik op 'Inloggen'.

3 Klik op uw blog naam, gelegen naast het "Dashboard" aan de bovenkant van de Tumblr Dashboard.

4 Klik op "aanpassen verschijning" link aan de rechterkant van de pagina.

5 Klik op het menu "Thema's" en scroll naar beneden naar de sectie "Free Themes". Klik op "Astronaut" selecteren om de Astronaut thema te installeren. Klik op "Thema's" om het menu te sluiten.

6 Klik op het menu "Info". Typ een titel en blog beschrijving in de weergegeven "Title" en "Beschrijving" tekstvelden, klik op het menu "Info" om de wijziging te bevestigen en sluit het menu.

7 Klik op het menu "Appearance". Klik hier om een ​​kleurstaal naast de tekst dat het thema element dat u wilt wijzigen om een ​​nieuwe kleur beschrijft selecteren, klik vervolgens op een kleur in de kleur en de helderheid slider grafiek te selecteren. Klik bijvoorbeeld op de "Titel" Swatch, klik vervolgens op de kleur groen van de kleur slider. Klik in de helderheid van het diagram om een ​​schaduw van groen te selecteren. Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van de kleur kiezen venster om te sluiten.

8 Klik hier om een ​​lettertype uit het menu drop-down "Body font" te selecteren.

9 Klik op de "Upload" knop naast "Header image 'en vervolgens op om een ​​beeld te selecteren van uw computer. Klik op "Open" om een ​​afbeelding uploaden naar de blog titel te vervangen.

10 Klik op te plaatsen of uit een cheque van de "Show portret bubble" en "Show notities op permalink pagina" deze opties in- of uitschakelen. Klik op het menu "Appearance" om te sluiten.

11 Klik op het menu "Geavanceerd".

12 Typ aangepaste CSS die u wilt toevoegen aan de Astronaut thema in de "Add custom CSS" tekstgebied. U kunt aangepaste CSS gebruiken voor het maken of bewerken hover-effecten, achtergronden en andere thema-elementen.

13 Klik om het aantal berichten dat je wilt laten zien op de voorpagina van uw Tumblr blog van de "Post count" drop-down menu te selecteren.

14 Klik hier om in- of uitschakelen "Enable high-res foto's ',' Links openen in een nieuw venster", "Gebruik geoptimaliseerde lay-out op mobiele apparaten", "Gebruik beschrijvende URL's" of "Bevorder Tumblr!" opties.

15 Klik op de "Advanced" menu om te sluiten.

16 Klik op de "Save" of de knop "Opslaan en sluiten" in de rechter bovenhoek van het maatwerk interface om de wijzigingen op te slaan.