Hoe om mensen in Restaurant City Geef

Playfish, ontwikkelaars van de populaire Facebook-simulatie "Restaurant City," is een online wereld waar u uw eigen restaurant te beginnen, het beheer van het personeel, maken het menu en het ontwerp van de lay-out gemaakt. Terwijl het spel kun je het restaurant van uw vriend te bekijken, kunt u ook het exterieur en interieur van andere restaurants. Op basis van de aantrekkingskracht van hun restaurant, kunt u restaurants van de vijf sterren kunnen waarderen, waarbij vijf van de beste.

instructies

1 Verlaat uw restaurant door te klikken op het pictogram "Street View" in de linker bovenhoek van het scherm.

2 Klik op de "Ga naar Random Street" pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm. Het logo kan worden gezien als drie blauwe figuren met een vraagteken op elk figuur met een restaurant gebouw op de achtergrond.

3 Blader door de willekeurige straat van restaurants door te klikken op de linker en rechter gele pijlen aan de zijkanten van het scherm. Zodra u een persoon die je wilt om te beoordelen hebben gevonden, klikt u op het gebouw naar het restaurant te gaan.

4 Vink het vakje "ja" op de vraag "Wilt u in Word lid van de Restaurant Plaats Beoordeling Guide? ' Als dit de eerste keer is de class restaurant van een persoon, wordt u gevraagd deze disclaimer. Klik op de groene controle knop in de rechterbenedenhoek van het pop-upbericht om door te gaan.

5 Klik op het pictogram "Stem op dit Restaurant" gelegen in de linkerbenedenhoek. Het pictogram wordt weergegeven als drie sterren met een vinger wijzen naar beneden naar de sterren. Als je eenmaal op het pictogram, verschijnt er een pop-up melding.

6 Beoordeel restaurant van de persoon door te kiezen voor het aantal sterren, waarbij één ster de slechtste en vijf sterren zijn de beste. Zodra je klaar bent met de rating van de restaurant, klikt u op het groene vinkje knop om je beoordeling af te ronden.